România, întâlnire amicală pentru EURO 2024

România, întâlnire amicală pentru EURO 2024
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Calificarea la Campionatul European de fotbal din vară responsabilizează echipa națională de seniori a României să ducă o campanie de pregătire la cel mai serios mod. În această fereastră de jocuri internaționale, ”tricolorii” au programate două partide amicale. Prima dintre ele este România - Irlanda de Nord, programată vineri seară, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Marți seară (26 martie), va fi un al doilea test, cu Columbia, la Madrid (Spania).

Selecționata tricoloră va mai disputa două partide amicale înainte de startul EURO 2024, în prima parte a lunii iunie, astfel: cu Bulgaria (4 iunie) și cu Liechtenstein (8 iunie).

Debutul României la EURO este programat pentru 22 iunie, cu Belgia, la Koln, iar următorul joc este pe 26 iunie, cu Slovacia (la Frankfurt). Al treilea meci din grupă va fi împotriva unui adversar ce urmează a fi stabilit după jocurile de baraj, care se dispută în această perioadă.

Revenind la meciul de vineri seară, Nicușor Bancu (CSU Craiova) s-a accidentat, el fiind înlocuit în lotul condus de Edward Iordănescu de Raul Opruț (FC Hermannstadt).

Citit 1031 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2024 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.