"Naționalele" de karate ale copiilor, la Galați

"Naționalele" de karate ale copiilor, la Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

KARATE. Un eveniment important va fi găzduit de orașul nostru. În perioada 5-7 aprilie, la Galați, va avea loc Campionatul Național de karate tradiţional rezervat copiilor I, II, III și IV. Locul de desfășurare - Patinoarul "Dunărea", unde se așteaptă prezența a peste 650 de sportivi, reprezentând 80 de cluburi. Dintre aceștia, circa 80 de karateka vor fi de la cluburile gălățene, Meikyo, Kodo și CS Municipal.

LUPTE. Câțiva sportivi de la Vyp Guard Tecuci au participat la un turneu de lupte în Republica Moldova, la Comrat, unde s-au evidențiat Andrei Lefter, David Militaru și Andrei Brăilescu. Luna viitoare, tecucenii vor participa la întrecerile "Cupei României", competiție ce va avea loc la Călărași.

FOTBAL. În acest weekend, la fotbal vor avea loc numai meciuri din Liga a III-a, la care vor oficia și câțiva arbitri gălățeni. Daniel Vlase și Florin Iftode - asistenți în celălalt capăt de țară, la meciul CSM Sighet - Victoria Carei. O deplasare ceva mai scurtă va avea Răzvan Bedreagă, asistent la CS Blejoi - SC Popești Leordeni.

NATAȚIE. La Bacău va avea loc, în perioada 22-24 martie, etapa regională a Campionatului Național de nataţie rezervat cadeților (12-13 ani), la care vor fi prezenți și sportivii CSM Galați.

ARTE MARȚIALE. Sala Polivalentă din Reșița a găzduit întrecerile celei de-a III-a ediții a "Cupei Asahi" la karate shotokan fudokan. Întrecerea s-a adresat copiilor, juniorilor și seniorilor - individual și perechi. Frații Anamaria și Dragoș Stegaru de la Neko-Me Karate Tecuci (antrenori Angel și Aura Doncea) au câștigat trofeul, clasându-se pe primul loc la dublu mixt.

Citit 753 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2024 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.