CSM Arcada, primul pas spre semifinale
Foto: Sportul Ilustrat

CSM Arcada, primul pas spre semifinale
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Calificată de pe primul loc în a doua fază a campionatului masculin de volei, CSM Arcada a disputat primul meci în compania SCM Zalău, în faza sferturilor de finală din Divizia A1. Întâlnirea a avut loc la Galați și s-a încheiat cu un succes clar 3-0 (25-14, 25-22, 25-20), în fața unui public activ, dar mai puțin numeros ca altă dată.

Jocul a curs foarte bine și la scorul de 6-2, oaspeții au solicitat deja primul time-out. În continuare, lucrurile s-au petrecut întocmai așteptărilor, primul set încheindu-se la o diferență apreciabilă de scor.

Ceva mai animat a fost actul al doilea, în care au existat mai multe momente de echilibru: 3-3, 10-9, 16-11, 22-21, dar finalul a venit repede, când tabela a arătat 25-22. Interesant a fost și ultimul set, în care oaspeții s-au aflat în mai multe situații chiar în avantaj. Dar la diferențe minime de scor, 5-6, 11-13, ceea ce a făcut ca misiunea gazdelor să nu fie chiar atât de greu de realizat.

Campionii au manifestat siguranță, vervă și dârzenie, așa cum îi stă bine unui lider. Dacă își vor menține aceeași stare de spirit, atunci CSM Arcada își va putea îndeplini obiectivul.

Sextetul a arătat astfel: Talpă, Butnaru, Gergye, Lescov, Bala, Nikula – Toman. Au mai intrat: Javad, Woch și Aldea.

Miercuri va avea loc al doilea meci al seriei, la Zalău, care după un nou succes preconizat ar putea aduce calificarea în semifinale. În caz contrar, un al treilea meci – cel decisiv – va fi la Galați.

Citit 1008 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2024 10:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.