”Studenții” gălăţeni, învinși acasă la handbal

”Studenții” gălăţeni, învinși acasă la handbal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Echipa masculină a CS Universitatea (antrenor, Florin Andronic) a susținut al doilea meci din turneul de clasament. După ce în primul joc au învins, în deplasare, pe CSU Pitești, gălățenii au cedat la limită acest al doilea meci, scor 31-32. A fost o dispută aprigă, cu egalitate în min. 59, golul victorios fiind înscris în ultimele secunde. Cele mai multe goluri de la gazde au fost marcate de Ionescu 10, Costea 8, Soare și Chiriac - câte 4.

FOTBAL. În eșalonul al doilea de fotbal feminin, SC Oțelul a jucat în deplasare, la Roman, cu liderul seriei, Vulpițele Galbene. Clasate pe locul 4, elevele antrenorului Gabriel Călinescu au prestat un joc inteligent, tactic, și au încheiat la egalitate: 0-0. Echipa aliniată: Issabelle Bengescu, Maria Comănescu, Alina Cimpoieș, Lavinia Bot, Andreea Surcică, Beatrice Ghibrigiu, Daniela Dumitru, Alexia Dică, Diana Drosu, Georgiana Munteanu, Ioana Sfetcu. Au mai intrat: Adelina Crăciun, Gabriela Stoica, Delia Stânjenel, Mihaela Ivan.

RUGBY. CSM Galați a învins cu 29-17 pe RC Grivița, într-o partidă de verificare găzduită de Stadionul "Parcul Copilului" din București. Jucătorii pregătiți de Marius Secuianu și Eugen Popa au dominat partida și au reușit să obțină un succes încurajator în perspectiva noului sezon.

ARBITRAJ. În meciurile turneului feminin de play-off, de miercuri, au fost programați să oficieze și doi gălățeni. Arbitrul George Grădinaru va fluiera la meciul Dinamo - Alba Blaj, iar observatorul Florin Dimachi se va afla la CSO Voluntari - CSM Lugoj.

Citit 776 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2024 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.