CSM Arcada, joc important la Zalău

CSM Arcada, joc important la Zalău
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Miercuri, 27 martie, sunt programate meciurile celei de-a doua manșe a turneului play-off la volei masculin. CSM Arcada Galați va juca de la ora 18,00, în deplasare, la SCM Zalău. În tur a fost 3-0 pentru gălăţeni și dacă învingători vor ieși tot băieții noștri, aceștia vor obține calificarea în semifinale. Arbitrează Paul Szabo (Oradea) și Bogdan Bârdășan (Cluj).

HANDBAL. Echipele de junioare continuă meciurile din faza a doua a Campionatului Național de handbal. Iată rezultatele înregistrate în weekend: la junioare I, CSM Galați - LPS Vaslui 44-31 și Activ Ploiești - ACS Lucian Bute 25-33; la junioare II, CSM Galați - CSS Buzău 34-22 și ACS Lucian Bute - Activ Ploiești 59-27; la junioare III, CSM Galați - CSS Călărași 33-32, ACS Lucian Bute - OK Onești 26-24 şi Viitorul Oțelul - CSS1 Constanța 23-18.

BASCHET. Juniorii CSM Galați (Under 13), pregătiți de prof. Tudose Teodorașcu și Bogdan Bălănică, au primit vizita vecinilor de la Cuza Pirates Brăila. După un joc controlat cu autoritate, gălățenii s-au impus cu 68-20. Într-un alt meci al turneului, CSM Galați - Deceneu Tulcea 38-20.

NATAȚIE. Două înotătoare de la CSM Galați, Erica Maria Grigore și Maya Mădălina Ragea, ambele în vârstă de 13 ani, au fost la înălțime la Bacău, la finalul săptămânii trecute, la Campionatele Naționale Regionale de înot pentru cadeți. Sportivele pregătite de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea au realizat cu brio baremurile de participare la Campionatele Naționale din vară. Cele două sportive au reuşit recorduri personale în probele de 400 metri liber și 200 metri mixt.

CAIAC-CANOE. Gălăţenii componenți ai lotului național de juniori, Dragoș Zimbilschi și Sebastian Codrescu - canoe și Matei Ursachi - kaiac, îşi continuă pregătirea centralizată, după stagiile de la Izvorani și Cheile Grădiștei, aflându-se în cantonament la Bascov. Cei trei au ca obiectiv de performanță participarea la Campionatul European și Campionatul Mondial pentru juniori, dar și promovarea la lotul național de tineret. Tot la Bascov se va desfășura primul concurs al anului, pe 24 aprilie.

FOTBAL. După un 0-0 foarte important în deplasarea de la Roman, cu Vulpițele Galbene, fetele de la CS Oțelul continuă pregătirile. Următorul meci va fi tot în deplasare, la Fălticeni, cu echipa CN "Nicu Gane" - restanță din prima etapă a returului. O săptămână mai târziu, va fi partida etapei a IV-a a returului eșalonului secund - acasă cu Estera Țifești (Vrancea).

Citit 766 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2024 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.