Pregătiri în cantonamentul de la Bascov

Pregătiri în cantonamentul de la Bascov
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

CAIAC-CANOE. Componenții gălăţeni ai lotului național de juniori, Dragoș Zimbilschi și Sebastian Codrescu - canoe și Matei Ursachi - caiac, continuă pregătirea centralizată, după stagiile de la Izvorani și Cheile Grădiștei, aflându-se acum în cantonamentul de la Bascov. Cei trei au ca obiectiv de performanță participarea la Campionatul European și Campionatul Mondial pentru juniori, dar și promovarea la lotul național de tineret. Tot la Bascov se va desfășura primul concurs al anului, pe 24 aprilie.

FOTBAL. După un 0-0 foarte important în deplasarea de la Roman, cu Vulpițele Galbene, liderul seriei, fetele de la SC Oțelul îşi continuă pregătirile. Următorul meci va fi tot în deplasare, la Fălticeni, cu echipa CN "Nicu Gane" - restanță din prima etapă a returului. O săptămână mai târziu este programată partida etapei a IV-a a returului eșalonului secund - acasă cu Estera Țifești (Vrancea).

TRANSFER. Jucătorul divizionar Ionuț Constantinescu s-a transferat în acest retur în Liga a IV-a gălățeană de fotbal. Ionuț face parte din lotul echipei Covurluiul Tg. Bujor, cu care speră să ajungă la barajul de promovare în Liga a III-a. El are și calitatea de arbitru în ligile a III-a și a II-a.

Citit 574 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.