CSM Arcada, încă o înfrângere supărătoare

CSM Arcada, încă o înfrângere supărătoare
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ca și cum cele trei eșecuri din campionat - cu Steaua, Corona și Rapid - nu au fost de ajuns, voleibaliştii de la CSM Arcada au avut parte de un nou ”duș rece”

Miercuri, la Zalău, echipa-gazdă, SC Municipal, a făcut uitată clasarea pe locul 8 în sezonul regulat și a învins-o, fără drept de apel, pe ocupanta primului loc. A fost 3-0 (25-18, 26-24, 27-25), într-o oră și jumătate în care oaspeții parcă au uitat să mai joace. Gălăţenii au făcut un joc slab, în care n-au reușit să gestioneze cum trebuie finalurile de set. În actul al treilea, de pildă, au avut trei mingi de set, toate irosite.

O înfrângere greu de înțeles, mai ales în această perioadă în care concentrarea, determinarea și mobilizarea ar trebui să fie la cele mai înalte cote.

În zadar a încercat stafful tehnic să schimbe câte ceva, pentru că jocul a fost același

S-a început cu Bala, Talpă, Butnaru, Nikula, Lescov, Gergye - Toman, iar pe parcurs au intrat toți ceilalți jucători din lot.

Pentru că nu mai este vreme de lamentări, următorul meci, cel de-al treilea al seriei, va trebui abordat cu întreaga responsabilitate, față de public, de club și de însăși condiția jucătorilor de sportivi profesioniști.

Iată și părerea managerului Mirel Zaharescu: "O înfrângere neplăcută, supărătoare, într-un meci în care porneam cu prima șansă. Considerând că este vorba de un simplu accident, sâmbătă va fi nevoie de coagularea tuturor forțelor: jucători, public, atmosferă. Este un meci decisiv pentru calificarea în semifinale, ce trebuie tratat ca atare".

O semifinală se cunoaște deja

Situația actuală a turneului play-off se prezintă astfel: Rapid a trecut de CSM Constanța prin două victorii cu 3-1, Corona a învins Steaua cu 3-0 și 3-1, Dinamo - Craiova 3-2 şi 0-3, Arcada - Zalău 3-0 şi 0-3. Rapid și Corona, cu câte două victorii, și-au asigurat locul în semifinale, urmând a se întâlni între ele. Pentru stabilirea celeilalte semifinale se va juca sâmbătă, la Galați, respectiv, la București.

Citit 1035 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 15:00

4 comentarii

  • postat de Roman..ptr un gălățean.
    Vineri, 29 Martie 2024 15:59
    5.13.215.***
    Este regretabil orice e scris ... contra.Nu învinui pe nimeni e doar un punct de vedere. Niciodată sa nu dai vrabia din mana pe cea de pe gard.Se poate întâmpla sa ai o zi proasta și munca de un an sa se ducă pe apa sâmbetei.
    1
    1
  • postat de Un galatean ….
    Vineri, 29 Martie 2024 08:37
    84.232.140.***
    Ramaneti tot, cu ce are galatiul a se mandri, sigur ca e regretabil scorul , cu zalau, se mai intampla, dar cred ca regretabil e si ce scrie acel roman….
    4
    1
  • postat de Roman
    Joi, 28 Martie 2024 16:16
    5.13.215.***
    Joaca și ei la pariuri ? A rămas Mantu fără bani ?La cât frământă dealul de la Filesti nu cred.
    2
    7
  • postat de Carmen
    Joi, 28 Martie 2024 15:08
    5.13.180.***
    Au dorit sa ne mai ofere un meci !!?
    8
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro