Victorie de necontestat a Oţelului la Craiova. Al doilea succes în play-out

Victorie de necontestat a Oţelului la Craiova. Al doilea succes în play-out
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

Trupa lui Dorinel Munteanu a reușit al treilea succes al sezonului contra celor de la FCU 1948 Craiova, de această dată în play-out, scor 2-1, chiar în Oltenia

La problemele de lot deja anunțate la Oțelul, s-a strecurat și absența importantă a lui Alexandru Pop, dar asta nu a schimbat cu nimic evoluția foarte bună a gălățenilor. Meciul a fost controlat cap - coadă și a rezultat astfel a doua victorie din cele două partide de play-out de până acum.

Cisotti a deschis scorul în minutul 17, după ce până atunci Oțelul înregistrase deja mai multe acțiuni periculoase la poarta adversă

Tot Cisotti putea să facă 2-0, dar penaltiul scos de el a fost executat nu tocmai reușit - ceea ce i-a facilitat portarului Popa șansa să respingă. În loc să treacă în avantaj cu două goluri, echipa roș-alb-albastră s-a văzut egalată fără să fi fost anunțat de ceva acest aspect. La o minge lungă din propriul careu, Bauza a scăpat singur spre poarta lui Pap, după ce Cisse l-a scos din ofsaid. A fost o misiune ușoară pentru cel mai periculos jucător al gazdelor, iar la pauză s-a intrat cu 1-1.

În ciuda golului egalizator, tot Oțelul a fost echipa mai bună în continuare. Așa că revenirea în avantaj pe tabela de marcaj a decurs firesc. Cisse (min. 51) a inventat o reluare cu călcâiul la șase metri de poartă - după mingea primită de la Ghiocel, colegul din compartimentul defensiv, la un corner.

Mai multe șarje de atac ale gălățenilor au curs până la finalul jocului, iar la două faze foarte bine lucrate ale Oțelului s-a nimerit ca Teles să fie la finalizare - cu două reluări nefericite spre poarta adversă, din poziții ideale.

Finalul de meci putea să aducă un rezultat injust, la dubla ocazie a lui Sidibe, dar Eduard Pap a dovedit că merită postul de titular, în absența lui Dur-Bozoancă.

Ca urmare a acestui succes, Oțelul a ajuns la 23 de puncte, pe locul 9, la doar două lungimi distanță de "U" Cluj - prima clasată în play-out. Următorul meci de campionat este cu Dinamo, la Galați (luni, 8 aprilie), dar până atunci mai e de jucat un nou meci la Craiova, cu CS Universitatea, în sferturile "Cupei României" (joi, 4 aprilie).

Cisotti, folosit atacant

Dorinel Munteanu a avut de improvizat la meciul cu FCU 1948 Craiova, iar mutarea i-a ieșit de minune. Ciostti a fost folosit ca atacant, la fel cum era Paraschiv în vremea în care gălățenii câștigau campionatul, tot sub comanda lui Dorinel. De asemenea, în apărare și-a făcut loc Ghiocel - cu o evoluție foarte bună până la ieșirea din teren, după o accidentare.

Oțelul a jucat în formula: Pap - Adăscăliței (Miguel Silva min. 77), Cisse, Ghiocel (Jardan min. 56), Jelev - Teles, Zivulici, Lameira - Maciel (Malle min. 77), Cisotti, Bodișteanu (Tănasă min. 68). După accidentarea lui Ghiocel, Zivulici a fost trecut fundaș central, cu Lameira închizător.

Citit 5347 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 17:52

7 comentarii

  • postat de Coleg cu justitiarul
    Luni, 01 Aprilie 2024 13:21
    91.207.102.***
    Sa lăsăm partea sportiva de o parte. E ok. La o societate comerciala trebuie sa faci totul legal. Asta se verifica prin controale. Cine verifica asc otelul? Cred ca nimeni. Cred ca fiscul trebuie sa verifice activitatea economica a clubului. Și nu numai fiscul... Hai băieți, va e frica? Acte jos....
    59
    2
  • postat de Puiu
    Luni, 01 Aprilie 2024 06:22
    5.13.221.***
    Cisotti in atac, de departe cea mai buna miscare. Are explozie la plecarea de pe loc, a jucat ca un adevarat varf. Bravo...!
    0
    25
  • postat de Roman
    Duminică, 31 Martie 2024 18:59
    5.13.215.***
    Se vede mana antrenorului.Cand a venit la echipa Zivulici era praf .Incet incet arata a fotbalist.Poate îl pune pe picioare și pe Cisse.Succes în continuare.
    5
    57
  • postat de Justitiar
    Duminică, 31 Martie 2024 18:39
    91.207.102.***
    Rog organe abilitate sa verifice contabilatea clubului. Trebuie.
    79
    10
  • postat de MIMI
    Duminică, 31 Martie 2024 18:18
    86.124.201.***
    Deseori am scis aici referitor la Dorinel,să-l lăsăm în pace că știe mai bine EL ce are de făcut! Văd că NEICANIMENI nu sunt de acord cu asta!Păcat că unii fac comentarii gen GICĂCONTRA!Cînd TOȚI Gălățenii vor victorii cu Dorinel,mai sunt și lepre care sunt contra!HAI OȚELUL HAI DORINELE vă iubim!
    10
    67
  • postat de Marv
    Duminică, 31 Martie 2024 18:07
    78.97.249.***
    Domnul "cetatean", cred ca v-ati uitat la alta partida. Da, puteau egala spre final, dar nu s-a pus niciodata problema ca FCU sa castige, pentru ca n-au jucat nimic.
    12
    43
  • postat de cetățean
    Duminică, 31 Martie 2024 16:46
    178.138.96.***
    zeița Fortuna a fost cu noi...puteam termina la egalitate ,chiar să pierdem.Cisotti să nu mai execute penalty...Doamne ,am avut inima mai mică decât a furnicii.adrenalina la maxim.bravo, așa trebuie sa fie un meci deși parca prea la limita infarctului !
    22
    38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.