Cei mai mici karateka, la Galați

Cei mai mici karateka, la Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

KARATE. Patinoarul "Dunărea" va găzdui în weekend o importantă competiție - Campionatul Național de karate tradițional pentru copii I, II, III și IV (de la 6 la 13 ani). Sâmbătă va fi deschiderea oficială (la ora 11,00) și meciuri până seara, iar duminică vor continua întrecerile, de la ora 9,00, până după-amiază.

VOLEI. La Cluj are loc un seminar organizat sub egida Confederației Europene de Volei (CEV) la care este prezent și gălățeanul Lucian Năstase, în calitate de preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri. Vor fi dezbateri despre arbitrajul feminin european. Un alt gălățean, George Grădinaru, se află în Slovacia, ca arbitru la un turneu de calificare pentru Campionatul European de junioare.

ATLETISM. Șase medalii au cucerit sportivele CS Școlar Tecuci la Campionatul Național de atletism (aruncarea ciocanului și aruncarea discului) desfășurat în Capitală. Una de aur, prin Georgiana Coman, una de argint - Alexandra Druță și patru de bronz: Al. Druță, Daria Șarban, Paolo Ifrim și Maria Leca.

LUPTE. Între 5 și 7 aprilie, luptătorii României își dispută șansele calificării la Olimpiada de Paris, în cadrul Turneului Preolimpic European de la Baku. Pentru calificare, este nevoie de o clasare pe primele două locuri, iar pentru cei care nu vor reuși acest lucru în Azerbaidjan mai există o șansă, la Turneul Mondial de Calificare de la Istanbul (9-12 mai). La Baku vom fi reprezentați de 14 sportivi: cinci la lupte greco-romane (unul dintre antrenorii lotului fiind gălățeanul Petrică Cărare), trei la "libere" și cinci la lupte feminin, una dintre acestea fiind gălățeanca Cătălina Axente, elevă a antrenorului Dumitru Buleandră.

Citit 605 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 18:18

1 comentariu

 • postat de mda
  Vineri, 05 Aprilie 2024 10:33
  82.76.110.***
  Karate în patinoar în condițiile în care sezonul e în desfășurare!
  BRAVO!
  Ce nevoie au copiii de antrenamente?!
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.