Cei mai mici karateka, la Galați

Cei mai mici karateka, la Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

KARATE. Patinoarul "Dunărea" va găzdui în weekend o importantă competiție - Campionatul Național de karate tradițional pentru copii I, II, III și IV (de la 6 la 13 ani). Sâmbătă va fi deschiderea oficială (la ora 11,00) și meciuri până seara, iar duminică vor continua întrecerile, de la ora 9,00, până după-amiază.

VOLEI. La Cluj are loc un seminar organizat sub egida Confederației Europene de Volei (CEV) la care este prezent și gălățeanul Lucian Năstase, în calitate de preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri. Vor fi dezbateri despre arbitrajul feminin european. Un alt gălățean, George Grădinaru, se află în Slovacia, ca arbitru la un turneu de calificare pentru Campionatul European de junioare.

ATLETISM. Șase medalii au cucerit sportivele CS Școlar Tecuci la Campionatul Național de atletism (aruncarea ciocanului și aruncarea discului) desfășurat în Capitală. Una de aur, prin Georgiana Coman, una de argint - Alexandra Druță și patru de bronz: Al. Druță, Daria Șarban, Paolo Ifrim și Maria Leca.

LUPTE. Între 5 și 7 aprilie, luptătorii României își dispută șansele calificării la Olimpiada de Paris, în cadrul Turneului Preolimpic European de la Baku. Pentru calificare, este nevoie de o clasare pe primele două locuri, iar pentru cei care nu vor reuși acest lucru în Azerbaidjan mai există o șansă, la Turneul Mondial de Calificare de la Istanbul (9-12 mai). La Baku vom fi reprezentați de 14 sportivi: cinci la lupte greco-romane (unul dintre antrenorii lotului fiind gălățeanul Petrică Cărare), trei la "libere" și cinci la lupte feminin, una dintre acestea fiind gălățeanca Cătălina Axente, elevă a antrenorului Dumitru Buleandră.

Citit 534 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 18:18

1 comentariu

  • postat de mda
    Vineri, 05 Aprilie 2024 10:33
    82.76.110.***
    Karate în patinoar în condițiile în care sezonul e în desfășurare!
    BRAVO!
    Ce nevoie au copiii de antrenamente?!
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro