Hocheiştii gălăţeni U15, în semifinale

Hocheiştii gălăţeni U15, în semifinale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După o nedorită pauză, iubitorii hocheiului au din nou ocazia să îi susțină pe puștii de la U15 CSM Dunărea Galați

Elevii lui Cătălin Geru vor înfrunta joi, 11 aprilie, de la ora 18.00, în deplasare, echipa CSS Miercurea Ciuc, în semifinalele Campionatului Național.

Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 12.00, se va disputa pe gheața Patinoarului "Dunărea" din Galaţi cel de-al doilea meci al seriei.

Semifinalele se joacă în sistemul cel mai bun din trei jocuri, motiv pentru care sperăm ca sâmbătă să fie cât mai mulți spectatori în tribune, mai ales că va fi, probabil, ultimul meci al sezonului la Galați.

Citit 611 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 14:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro