Echipele gălățene joacă cu fruntașele

Echipele gălățene joacă cu fruntașele
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Actualul weekend programează în Liga a III-a meciurile etapei a patra din play-off. Cele două formații din județul nostru au jocuri pe teren propriu, iar adversarele sunt echipele de pe locurile 1 și 2 din Seria a II-a. 

Sporting Liești - CSM Focșani este unul din meciuri, în care se vor confrunta echipele de pe locurile 2 și 3. Chiar dacă așa stau lucrurile, lieștenii nu s-au ferit să spună că îi interesează un rezultat favorabil. Ambele echipe au deja obiectivele îndeplinite, așa că se poate spune că nu există o miză deosebită, în afara orgoliilor specifice unui meci de fotbal.

Cei de la Liești au susținut miercuri un „amical”, cu juniorii SC Oțelul, dar au și unele probleme cu accidentările. Cu toate acestea, se speră ca până la ora meciului, sâmbătă, ora 17:00, să se producă unele reveniri. Arbitrează Cristian Bulibașa (Buzău).

Unirea Braniștea primește replica liderului, Metalul Buzău, care conduce detașat în clasamentul la zi. Și în tabăra celor de la Unirea sunt unele probleme medicale, dar acest lucru nu înseamnă resemnare. "Noi facem meciuri bune acasă, sperăm ca și de această dată lucrurile să stea astfel", ne-a declarat Vali Vrâncenau, managerul clubului.

Întâlnirea de sâmbătă, ora 17.00, va fi condusă de botoșăneanul Mihai Haivas.

* În campionatul feminin, Liga a II-a, elevele lui Gabriel Călinescu de la SC Oțelul vor avea o deplasare deosebită - în Capitală, la FCSB (ora 14.00).

Deplasări pentru echipele de pe podium

În Campionatul Județean, echipele de pe podium joacă în deplasare: Voința Cudalbi - la Avântul Drăgănești, Alegria Matca - la Gloria Ivești, respectiv, Covurluiul Tg. Bujor - la Șoimii Foltești.

Celelalte meciuri de duminică, ora 12:00: Agrostar Tulucești - Muncitorul Ghidigeni, Lascăr Schela - Siretul Cosmești, Viitorul Umbrărești - Progresul Munteni, în timp ce Victoria Independența stă.

Miercuri s-au disputat patru dintre meciurile restanță din Liga a IV-a, în care s-au înregistrat rezultatele: Avântul Drăgănești - Lascăr Schela 0-0, Covurluiul Tg. Bujor - Siretul Cosmești 2-0, Victoria Independența - Alegria Matca 2-2 și Progresul Munteni - Gloria Ivești 2-7.

În Liga a V-a, etapa a 20-a (duminică, ora 11.00): Inter Tudor Vladimirescu - Viitorul Frumușița, ACS Vânători - Victoria Slobozia Conachi, Mălina Smârdan - Siretul Piscu, Răzeșii Valea Mărului - Foresta Șendreni, Prutul Vlădești - Luceafărul Berești, Viitorul Costache Negri - Voința Cișmele, Zorile Grivița - Sporting Galați și Flacăra Pechea - Avântul Jorăști.

Citit 751 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 14:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro