Oțelul continuă seria rezultatelor bune

Oțelul continuă seria rezultatelor bune
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

În urma succesului de duminică, scor 1-0, cu "U" Cluj, Oțelul este una dintre cele mai în formă echipe ale României

Face ce face Dorinel Munteanu și găsește noi căi să ne surprindă în sens pozitiv, iar rezultatele Oțelului din această perioadă i se datorează în cea mai mare măsură. Cu un lot ce părea cârpit și fără nicio șansă de a evita retrogradarea, iată că gălățenii se află pe calea către un loc într-o cupă europeană. După succesul cu 2-1 de joi, din "Cupa României", cu "U" Cluj, iată că Oțelul a confirmat victoria și în campionat, scor 1-0, împotriva aceleiași echipe.

Meciul a avut însemnătatea sa, întrucât există un duel de la distanță între cele două formații, în perspectiva disputării barajului de Conference League (posibilitate pentru Oțelul doar dacă nu se impune în finala "Cupei României").

"Nu pot să fiu decât bucuros și fericit. Felicit echipa, în 22 de zile am avut şase jocuri, un program infernal. Am făcut un joc mai exact, mai pragmatic, am câștigat meritat. Sper să continuăm seria rezultatelor pozitive până la final. Merg tot timpul pe continuitate. M-am gândit să fac și eu câteva schimbări, dar totuși am decis să nu fac decât una singură. Din mai multe motive… O discuție mai dură, mai bărbătească, dar mă bucur că au înțeles și că am luat cele trei puncte. Bineînțeles, cu sprijinul suporterilor, al publicului", a spus Munteanu, la finalul jocului.

Oțelul a devenit favorită să câștige faza de play-out, arătând încă o dată că ar fi meritat un loc în play-off, dacă ar fi fost concretizat jocul bun al echipei în mai multe victorii pe parcursul sezonului regulat.

În așteptarea sprijinului financiar

După calificarea în finala "Cupei României", Dorinel Munteanu s-a plâns de aspectele financiare care îi dau bătăi de cap - contrar rezultatelor foarte bune. După ce a câștigat și în campionat cu "U" Cluj, a mizat pe obiective și mai mari din sezonul următor, cu condiția ca sprijinul financiar să se concretizeze.

"Sigur, am avut ceva semnale. Toată lumea a fost bucuroasă de calificarea noastră în Cupă, dar azi am jucat în campionat. În play-out, punctele sunt foarte importante. Am primit câteva telefoane de susținere, eu sper să se și concretizeze aceste rugăminți. Obiectivele noastre nu se vor opri aici, fără falsă modestie. Dacă o să am un buget care să ne permită să ne gândim mai departe, sigur vom merge mai departe", a adăugat Dorinel Munteanu.

Programul intens continuă

Cu toate că a fost un program extrem de încărcat și până acum, seria aglomerată a meciurilor continuă și în această săptămână. Astfel, gălățenii vor avea de jucat joi, de la ora 16:45, în deplasare la Arad, cu UTA. Iar la finele săptămânii, duminică, este de jucat din nou în campionat, acasă, cu FC Hermannstadt (ora 13:30). Partea bună este că nu mai există presiunea rezultatelor în aceste două jocuri, având în vedere că Oțelul s-a instalat pe primul loc în play-out (locul 7 la general).

Citit 1940 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.