Voleibalistele CSU Galaţi, locul al patrulea la turneul de promovare

Voleibalistele CSU Galaţi, locul al patrulea la turneul de promovare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. La Medgidia au avut loc meciurile turneului de promovare în primul eșalon de volei - Divizia A1. S-au întâlnit primele patru formații din Divizia A2, între care și CSU Galați (antrenoare Adriana Dudnic și Ileana Berdilă). Locurile de promovare au fost ocupate de "U" Cluj și CS Medgidia, iar pe locurile 3-4 s-au clasat CSU Oradea și CSU Galați (cu trei înfrângeri).

HALTERE. Orașul Bistrița a găzduit întrecerile Campionatului Național de juniori II la haltere. Au participat 138 de sportivi, reprezentând 24 de cluburi. La acest nivel, nu puteau lipsi sportivii Clubului Dunărea, pregătiți de Marian Otinceanu și Nicolae Mihai. Și de această dată, sportivii noștri au avut evoluții foarte bune, cucerind nouă medalii și numeroase locuri fruntașe. Cu trei medalii de aur a încheiat concursul Andrei Iorga (cat. 96 kg) - la stilurile aruncat și smuls și la total. Locurile 2 și medaliile de argint i-au revenit lui Silviu Păduraru (cat. 96 kg), iar Răzvan Habelea s-a clasat pe locul 4. CS Școlar (antrenor Mariana Bălan Toma) a cucerit trei medalii de argint, prin Valentina Condrea (cat. 81 kg), iar Ionel Drosu a ocupat locul 5. CSU a avut un singur sportiv - Andrei Grosu (13 ani), clasat pe locul 8.

FOTBAL. Fetele de la SC Oțelul au susținut meciul etapei a cincea a returului, în deplasare, la FCSB. Gălățencele au câștigat la un scor de forfait: 3-0, autoarele golurilor fiind Georgiana Munteanu (două) și Daniela Dumitru.

ȘCOLARE”. Etapa de zonă din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la oină (fete gimnaziu) s-a desfășurat la Tâmboești, judeţul Vrancea. Galațiul a fost reprezentat de echipa şcolii din comuna Munteni (antrenor, Marius Pintilie), care a ocupat locul 3. Primele poziții au revenit județelor Constanța și Buzău, iar pe locurile 4 și 5 s-au clasat Brăila și Vrancea.

Citit 683 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 14:12

1 comentariu

  • postat de Emilm
    Luni, 22 Aprilie 2024 14:46
    5.13.194.***
    De Arcada, nimic? Sau când pierde, nu mai scriem?! Nu v-a dat ok domnul Mantu??
    1
    4

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro