United mai are de jucat două partide

United mai are de jucat două partide
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deja calificată în finala campionatului Ligii I de futsal, echipa United Galați mai are de disputat două jocuri în play-off.

Primul dintre ele este programat pe 28 aprilie, în deplasare, la CFR Timișoara, după care încheie faza de play-off cu un meci la Galați, pe 5 mai, cu CSM Deva. De altfel, una dintre aceste două echipe îi va fi adversară formației gălățene în ultimul act al Campionatului Național.

Timișoara este favorită pentru că are patru puncte avans față de ocupanta locului al treilea. Primul meci al finalei, cu United protagonistă, se va disputa pe 12 mai, la Galați, în Sala Sporturilor "Dunărea".

Citit 659 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 13:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro