Fiasco total pentru gălățeni cu biletele la finala Cupei

Fiasco total pentru gălățeni cu biletele la finala Cupei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Mulți fani ai Oțelului nu vor putea asista la finala "Cupei României" din 15 mai, după ce biletele pentru meciul cu Corvinul, de la Sibiu, au fost puse brusc în vânzare miercuri, fără niciun anunț prealabil

Stadionul de la Sibiu va fi neîncăpător pentru interesul major arătat de suporterii celor două echipe. Avantajați de distanța mult mai mică față de locul de disputare a finalei, fanii hunedorenilor de la Corvinul au profitat din plin și au luat cu asalt sistemul online de vânzare a tichetelor de acces. Nu doar că vor fi în majoritate pe stadion, dar au reușit să cumpere sute de bilete și dintre cele destinate fanilor Oțelului! Nemulțumiri sunt și în rândul susținătorilor celor de la Corvinul, de unde rezultă că arena din Sibiu este mult prea mică față de interesul suporterilor.

Responsabilitatea vânzării biletelor a fost a Federației Române de Fotbal, care probabil nu se aștepta la o cerere atât de mare, dovadă fiind prețurile foarte mici practicate (pornind de la 25 lei în peluze).

Miercuri, în jurul prânzului, cei de la Oțelul au făcut un anunț pe contul oficial de Facebook referitor la biletele din sectorul destinat gălățenilor (peluza sud a stadionului din Sibiu). Acele tichete s-au vândut însă foarte rapid, iar printre cumpărători se pare că ar fi și câteva sute de hunedoreni, conform comentariilor de pe Facebook ale mai multor fani Corvinul.

Unul dintre fanii echipei hunedorene a îndemnat, în secțiunea de comentarii a suporterilor, să fie cumpărate bilete și în sectorul gălățenilor. Zis și făcut, astfel că foarte mulți gălățeni au rămas pe dinafară, iar peluza destinată Oțelului riscă să fie populată și de fani ai adversarilor.

Comunicatul Oțelului

"Ce facem cu acei gălățeni care rămân acasă din cauza unor netoți de la Hunedoara care au cumpărat bilete la noi în peluză?", a întrebat Ionuț Răducan, unul dintre fanii gălățeni, pe pagina oficială a SC Oțelul.

"Dragi suporteri oțelari, suntem încântați să vă anunțăm că toate biletele alocate fanilor noștri pentru finala «Cupei României» au fost epuizate! Mulțumim pentru entuziasmul și suportul arătat echipei noastre în drumul spre trofeu! Pentru a asigura un proces echitabil și transparent, clubul a decis să distribuie linkul de achiziționare a biletelor direct către public. Acest pas a fost făcut pentru a evita orice suspiciuni că ar exista entități favorizate sau prioritizate. Fiecare suporter a avut șanse egale de a achiziționa un bilet și de a ne fi alături în acest moment special, alegându-se un mod transparent și echitabil de a intra în posesia biletelor. Cu toții în roșu la Sibiu! Continuăm împreună, pentru victorie!", a fost comunicatul roș-alb-albaștrilor, după anunțul de sold-out la bilete.

Finala "Cupei României" dintre Corvinul și Oțelul este programată pe 15 mai, la Sibiu, pe un stadion cu o capacitate de 12.463 de locuri.

Citit 13953 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 14:18

4 comentarii

  • postat de Florin V.
    Vineri, 26 Aprilie 2024 16:30
    86.124.201.***
    Dacă va ieși scandal, va trebui amendată Federația Română de Fotbal pentru proasta organizare a meciului, nu echipele sau suporterii!
    0
    18
  • postat de Ceanu
    Vineri, 26 Aprilie 2024 12:58
    86.120.239.***
    Este timp pt. a se face actele ca să se țină partida pe Național Arena.
    Acolo trebuia de la început.
    1
    19
  • postat de alz
    Vineri, 26 Aprilie 2024 10:46
    194.105.20.***
    FRF a tratat, inca o data, cu superioritate si dispret fanii adevarati ai fotbalului.
    0
    30
  • postat de Virgil
    Vineri, 26 Aprilie 2024 09:41
    89.136.187.***
    S-au facut smecherii cu biletele puse la dispozitie clubului de catre FRF
    Au anuntat foarte vag ca vor fi puse in vanzare biletele dar n-au anuntat
    data si ora si ne-am trezit pur si simplu ca e SOLDOUT!
    Sunt persoane care au cumparat si cate 4-5 bilete, sa vina ei de acum la stadion!
    1
    29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro