Două meciuri la cea mai înaltă tensiune

Două meciuri la cea mai înaltă tensiune
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

După "dubla" de la Galați, de acum o săptămână, duminică și luni va continua seria meciurilor din finala campionatului Diviziei A1 de volei masculin. Trofeul actualului sezon este disputat de două formații total diferite ca perspective la startul campionatului: CSM Arcada - campioana ultimelor cinci ediții, respectiv, Corona Brașov - echipă nou-promovată, dar cu o evoluție de excepție.

Primele două confruntări din Sala Sporturilor "Dunărea" au fost câștigate alternativ, Corona cu 3-2 și Arcada cu 3-0.

Finala va continua sub aceleași auspicii de echilibru, cu meciurile de duminică și luni, din orașul de la poalele Tâmpei. Fără discuție, echipa gazdă va încerca să își fructifice avantajul propriului teren. Are jucători valoroși, dispuși la efort, și un antrenor ambițios, gălățeanul Laurențiu Lică, fost voleibalist emblematic, care și-a încheiat cariera la vârsta de 43 de ani.

Gălățenii se prezintă cu un plus de experiență competițională în plan intern, cât și în numeroasele partide disputate sub egida Confederaţiei Europene de Volei.

CSM Arcada a plecat de sâmbătă dimineață spre Brașov, iar seara va avea loc antrenamentul oficial. O ședință tactică şi un antrenament ușor constituie programul de duminică dimineață, iar seara, de la ora 20.00, va avea loc meciul al treilea.

În zilele trecute ale săptămânii s-a pus accentul pe recuperarea jucătorilor, rolul principal în această postură revenindu-le lui Eugen Pascale (fizioterapeut) și Matias Rebelles (preparator fizic). Luni, tot de la ora 20.00, se va disputa meciul cu numărul patru. În cazul în care se va menține echilibrul ca număr de victorii și după această confruntare, atunci va fi nevoie de un al cincilea meci pentru departajare, care se va disputa la Galați.

În încheiere, o afirmație a antrenorului Sergiu Stancu, după meciurile de la Galați: "Mergem la Brașov cu multă încredere!". Așa să fie!

Meciurile de la Brașov vor fi arbitrate de cuplul Bogdan Stoica (București) - Valentin Besoi (Rm. Vâlcea).

Citit 1175 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2024 13:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro