Derbiul Moldovei, la Iași

Derbiul Moldovei, la Iași
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

RUGBY. Sâmbătă, în Divizia Națională de rugby seniori este programat un meci-derbi. Pe terenul din Iași se vor confrunta două echipe neînvinse în acest sezon: Poli Iași și CSM Galați.

BOX. Sâmbătă seară, la Timișoara, pecheanul Cristian Ciocan, alias Christian Hammer, va susține al 39-lea meci de box profesionist în compania cehului Pavel Sour. Gălățeanul, elev al prof. Felix Păun, fost campion mondial de box amator la juniori (36 ani), a câștigat până acum 27 de partide (17 prin KO).

VOLEI. Arbitrii gălățeni au și în acest weekend delegări la două meciuri. George Grădinaru va conduce CSM Târgoviște - Rapid (feminin), iar Lucian Năstase, meciul masculin Dinamo - Rapid. În același timp, Florin Dimachi va fi observator la CSM Constanța - Argeș Pitești (feminin).

HANDBAL. Echipa de junioare III a CSM Galați a întâlnit ACS Kir Constanța, cu care a încheiat la egalitate: 27-27 (14-12). Meciul a contat pentru Grupa Speranțe 1 a Campionatului Național.

ȘAH. Cinci juniori de la CSM au avut evoluții foarte bune la o competiție găzduită de municipiul Bârlad. Concursul de șah rapid, la care CSM Galați s-a prezentat cu cinci copii, însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru, a reprezentat un real succes. Au participat 62 de juniori din județele Vaslui, Iași, Brăila și Galați, iar podiumul a fost ocupat în întregime de CSM Galați, prin Ovidiu Lupu, 6 victorii din tot atâtea partide, Andrei Simulescu și Rareș Pasat, cu câte 5 victorii. La grupa 6 ani, Victor Jugaru s-a situat pe primul loc.

Citit 832 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2024 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.