Înfrângere la scor de forfait

Înfrângere la scor de forfait
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. În eșalonul al doilea de fotbal feminin, SC Oțelul a jucat pe teren propriu cu Juniorul București, în etapa a 6-a a returului. Au învins jucătoarele bucureștene cu scorul de 3-0 (1-0). În clasamentul la zi, Oţelul are 31 de puncte şi ocupă locul al treilea.

Următorul meci al gălăţencelor - vineri, 3 mai, în deplasare, la Fair Play București.

RUGBY. Meciul derbi al Moldovei între Poli Iași și CSM Galați, contând pentru Divizia Națională de rugby, s-a încheiat cu succesul ieșenilor: scor 27-21. Realizatorii celor 21 de puncte gălăţene: Dorogan, Ștefan și Ungureanu - câte o încercare, și Onofrei - două lovituri de pedeapsă. Elevii lui Marius Secuianu și Eugen Popa vor juca acasă, pe 11 mai, cu RC Bârlad.

ARBITRAJ. În Superliga de fotbal, Adrian Viorel Cojocaru a fost arbitru VAR la FCU Craiova - "U" Cluj (3-2), iar Florian Vișan, arbitru asistent la Poli Iași - UT Arad. Și trei observatori în Liga a III-a: Ovidiu Lupu, la Hamangia Baia - Viitorul Șuțești, Viorel Burloiu, la Viitorul Ianca - CSM Rm. Sărat și Mihai Păiș, la Axiopolis Cernavodă - FC II Voluntari.

ȘAH. Concursul de săptămâna trecută, de la Bârlad, a venit în sprijinul juniorilor pe care îi așteaptă meciurile din Campionatul Național. Săptămâna aceasta, la Eforie Nord, va fi acest campionat, la care CSM Galați va participa cu 14 juniori, însoțiți de antrenorii lor - Marele Maestru Marius Manolache și Lucian Jugaru.

Citit 788 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2024 15:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro