Cristi Ciocan... fără meci

Cristi Ciocan... fără meci
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

BOX. Mult așteptatul meci dintre Cristian Ciocan și Pavel Sour nu a mai avut loc, cehul motivând o accidentare. Prof. Felix Păun, antrenorul lui Ciocan, ne-a comunicat că, împreună cu managerul Eron Ceylan, au căutat un alt adversar, dar nu au găsit. În aceste condiții, "vom căuta un nou adversar, pregătindu-l pe Cristi de luptă", a spus tehnicianul din Pechea.

Altfel, Iuli Bârsănescu urmează să se alăture lotului național, după ce medicii i-au scos firele de la intervenția chirurgicală, și speră într-o calificare pentru Jocurile Olimpice.

ARBITRAJE. Meciurile Ligii a III-a de fotbal se dispută vineri, 3 mai, la acestea fiind prezenți și arbitri gălățeni. La meciul Înainte Modelu - Axiopolis Cernavodă va fi brigadă gălățeană: Alexandru Marin - Florin Iftode, Andrei Toma; la CS Afumați - Agricola Borcea va fluiera Adrian Sava, iar asistenții Răzvan Bedreagă și Daniel Vlase vor oficia la partidele Viitorul Dăești - FC Rm. Vâlcea, respectiv, Tâmpa Brașov - Olimpic Zărnești. La jocul CS Dinamo - CS Blejoi, observator va fi gălățeanul Daniel Burloiu.

CAIAC-CANOE. Ultima competiție de primăvară a lunii aprilie a fost Campionatul Național de caiac-canoe pentru cadeți și juniori. Fără îndoială, cel mai bun rezultat obținut de un gălățean este titlul de campion național la juniori mici obținut de George Seraficeanu, câștigător în cursa de canoe 1 - 200 m. La aceeași categorie de vârstă, s-au remarcat și alte echipaje pregătite de antrenorul Mihai Munteanu (CSM Dunărea): la canoe 2, Albert Anghel și Seraficeanu s-au clasat pe locul 3 la 500 m, iar Albert Anghel și Mihai Chiriac - pe locul 3 la 1.000 m.

În același concurs, cadeții de la CS Școlar (antrenori Adrian și Adina Maftei) s-au clasat astfel: Vlad Leopa și Cezar Luca - locul 2 la 500 m, iar pe locurile 3 s-au clasat Gherase Luca, Cezar Luca și Rareș Luca, respectiv, Xenia Gherase.

Citit 1086 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.