Derbi local la turneul final

Derbi local la turneul final
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. La Galaţi se află în plină desfășurare meciurile turneului final al junioarelor I la handbal. Într-un meci interesant, un derbi gălățean, s-au întâlnit ACS Lucian Bute și CS Municipal, echipe pregătite de prof. Nicoleta Vlad și Sanda Asandei. S-au impus jucătoarele primei formații, cu scorul de 31-20. Competiția se încheie duminică.

CAIAC-CANOE. Sportivii Clubului Dunărea, pregătiți de antrenorul Mihai Munteanu, au participat cu succes, în primele competiții din acest an, obținând rezultate remarcabile – în Campionatul Național și ”Cupa României”. Iată și numele performerilor: George Seraficeanu – o medalie de aur și una de argint, Ioana Sandu – 2 argint și 4 de bronz, Ștefan Drăgan – argint, Albert Anghel – 2 medalii de bronz, Mihai Munteanu – bronz și Mihai Chiriac – bronz. Alte clasări: Vlad Dajbog (4), Iulian Penu și Angela Bălan – locul 5.

ARBITRAJE. În meciurile din acest weekend vor oficia mai mulți arbitri și observatori gălățeni. În Liga a II-a, Daniel Vlase, asistent și Alex Burloiu, al IV-lea arbitru, la AFK Miercurea Ciuc – Gloria Buzău. Tot al patrulea arbitru va fi și Alexandru Marin la CSA Steaua – Concordia Steaua. Și un observator, Liviu Ciubotariu, la Chindia Târgoviște – CSM Slatina. În Liga a III-a, Florin Iftode și Daniel Gâță – asistenți la Muscelul Câmpulung – Olimpic Zărnești, respectiv, Răzvan Bedreagă – asistent la Recolta Gh. Doja – Axiopolis Cernavodă. La rândul lui, Mihai Păiș, observator la Progresul Fundulea – Înainte Modelu.

RUGBY. Etapa a III-a a Campionatului Național de juniori I la rugby în 7 a avut loc la Galați și a fost dominată de combinata Colegiul Tehnic ”D. Golescu”/Rapid București. Gălățenii s-au clasat pe locul patru după o victorie, 29-14 cu LPS Focșani, și două înfrângeri. Ultima etapă are loc sâmbătă (11 mai) în Capitală.

Citit 775 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 18:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro