Sergiu Stancu, încă un an la Arcada

Sergiu Stancu, încă un an la Arcada
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. Antrenorul echipei masculine de volei CSM Arcada și-a prelungit contractul pentru încă un an cu clubul gălățean. Sub comanda sa, Arcada este deținătoarea a cinci titluri de campioană națională, iar în ultimul sezon a devenit vicecampioană.

HANDBAL. În ziua a doua a turneului final al ”Naționalelor” de handbal junioare I au continuat meciurile în Sala ”Dunărea” din Galați. Junioarele I de la CSM Galați au părăsit turneul învinse, 29-39 cu Rapid București, în timp ce ACS Lucian Bute a jucat cu Sepsi Sf. Gheorghe, de care a dispus cu scorul de 29-28.

Turneul se încheie duminică.

FOTBAL. Sâmbătă, 11 mai, continuă meciurile din Liga a III-a de fotbal. Florin Iftode și Daniel Gâță – asistenți la Muscelul Câmpulung – Olimpic Zărnești, respectiv, Răzvan Bedreagă – asistent la Recolta Gh. Doja – Axiopolis Cernavodă. La rândul lui, Mihai Păiș, observator la Progresul Fundulea – Înainte Modelu. Aceștia vor fi arbitri și observatori gălățeni în arenă.

RUGBY. Etapa a III-a a Campionatului Național de juniori I la rugby în 7 a avut loc la Galați și a fost dominată de combinata Colegiul Tehnic ”D. Golescu”/Rapid București. Gălățenii s-au clasat pe locul patru după o victorie, 29-14 cu LPS Focșani, și două înfrângeri. Ultima etapă are loc sâmbătă, 11 mai, în Capitală.

SENIORI. Echipele de rugby seniori, ce participă în Divizia Națională, se întrec astăzi în etapa a cincea. Rugbiștii gălățeni (antrenați de Marius Secuianu și Eugen Popa) evoluează pe teren propriu în compania RC Bârlad. După două victorii, echipa noastră abordează jocul la o nouă victorie. Partida va începe la ora 11,00 și va fi găzduită de Stadionul ”Municipal”.

Citit 819 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2024 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.