Juniorii, la turneul final

Juniorii, la turneul final
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

VOLEI. Începând de astăzi și până duminică (15-19 mai), echipele de juniori Under 19 – Grupa Divizia Perspectivă din întreaga țară se vor întrece în turneul final. Meciurile au loc la Arad și printre protagoniste se află și echipa CSS-CS Arcada Galați, alături de formații din Oradea, Craiova, Baia Mare, București și Arad.

TENIS. Zilele acestea, la Tg. Jiu au avut loc două turnee la care au fost prezenți și sportivi gălățeni. În primul, Mihai Leonard Mironescu a obținut calificarea pe tabloul principal la Under 18. În al doilea turneu (tot Under 18), a participat Mihnea Maftei unde, alături de un coleg din Târgoviște, a cucerit titlul de vicecampion.

DANS. În stațiunea Mamaia, a avut loc un concurs de dans sportiv la care au participat și câțiva sportivi de la CS Municipal Galați. Printre premianți s-au aflat și elevi ai antrenoarei Adriana Iftimie – respectiv Antonio Molnar și Alessia Vîrtosu (la adulți), dar și Tudor Bratu și Alma Stoinoiu (categoria Open clasa B latino), în timp ce Alin Tudose și Maria Gîscă au ajuns până în semifinale.

FOTBAL. La Bacău, a avut loc un turneu de fotbal, la care a participat și Clubul ROT Tecuci, cu două echipe. Una s-a clasat pe locul 4, după ce a pierdut finala mică, iar cealaltă pe poziția a cincea (din 15 echipe) – antrenor Constantin Mihalcea.

Citit 729 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2024 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.