Dansatori evidențiați în concursurile de la Pitești

Dansatori evidențiați în concursurile de la Pitești
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

DANS. Sportivii de la CSM au fost excelenți la Pitești, în weekend, unde a avut loc Campionatul Național Under 21 și ”Cupa Dansul Florilor”. Între concurenți au fost prezenți și sportivii CSM Galați, însoțiți de prof. Adriana Iftime.

În cadrul ”Cupei Dansul Florilor”, perechea Antonio Molnar și Alesia Vîrtosu (foto) au obținut locul 1 la clasa D latino tineret și adulți și locul 5 la clasa D standard tineret și adulți, iar perechea Sebastian Paicu și Daria Hîncu s-a calificat în semifinalele aceleiași categorii.

În cadrul Campionatului Național de U21 Standard, perechea Tudor Bratu - Alma Stoinoiu a obținut locul 8, iar în cadrul Campionatului Național de U21 Latino, iar Alin Tudose și Maria Gîscă au ajuns până în semifinale.

”A fost o competiție cu un nivel de dificultate ridicat, petrecând 10 ore în sală și dansând numeroase runde de calificări, însă, în ciuda tuturor obstacolelor, sportivii noștri au făcut față cu brio”, ne-a declarat antrenoarea.

VOLEI. Jucătorul brazilian Hugo Hamacher, care a jucat la CSM Arcada Galați, în campionat și în grupele CEV Champions League, ediția 2023-2024, și-a încheiat contractul cu clubul gălățean și a semnat cu gruparea Joinville Volei din țara sa natală.

FOTBAL. Echipa feminină SC Oțelul (locul 3 în Liga a II-a de fotbal) se află în fața ultimului meci din acest sezon. Acest ultim examen va avea loc sâmbătă și va fi unul în deplasare, la Politehnica Iași.

Citit 991 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 18:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro