Tecuceni la Campionatul European de karate fudokan

Tecuceni la Campionatul European de karate fudokan
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

KARATE. În Slovenia au avut loc întrecerile Campionatului European de karate fudokan, la care și-au dat întâlnire sportivi din 22 de țări, întrunind peste 1.200 de karateka. Printre aceștia și cei tecuceni de la Clubul Neko-Me, care au avut o prestație excelentă. După cinci zile de dispute, aceștia au cucerit 25 de medalii, dintre care 10 de aur, 7 de argint și 8 de bronz. Între performeri se înscriu câțiva tineri din comuna Grivița, componenți ai lotului tecucean: Andrei Ghenea și Ciprian Săvulescu. Ceilalți performeri sunt: Rareș Doncea, Imad Mahmood, Maria Nacu, Ștefania Mustață, Adelina Rață și Aurelian Doncea. Alți cinci tineri din Grivița au făcut parte din lot cu evoluții notabile, clasați în imediata apropiere a podiumului de premiere: Mateo Panaite, Alesia Milea, Daria Trandafir, Alicia Beldie și Vlad Murgoci.

HANDBAL. Turneul final al junioarelor III a debutat sâmbătă, în sala din Brăila. Echipa gălățeană ACS Lucian Bute a jucat cu Rapid București, de care a fost învinsă la limită: 26-28, celelalte două jocuri din grupă fiind cu Corona Brașov și OK Sport Onești.

În cea de-a doua grupă se întrec CSM București, Gloria Bistrița, Câtu Timișoara și Transilvania Brașov. Turneul se încheie miercuri, 29 mai.

Citit 910 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 14:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro