Colaborare eficientă CSS - CS Arcada

Colaborare eficientă CSS - CS Arcada
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

VOLEI. Un sezon de excepție pentru voleiul gălățean de la CS Școlar. După calificarea la turneul semifinal al fetelor conduse de prof. Gelu Ambrose (echipă formată de Neluța și Marian Apostu), a venit calificarea la turneul final pentru băieții antrenați de Ileana Berdilă și Nicușor Harabagiu. Colaborarea de peste şapte ani dintre CSS Galați și CS Arcada Galați s-a fructificat prin clasarea pe locul 1 la juniori U17 și pe locul 3 pentru juniori U19 la Campionatul Național Perspectivă. Aceste performanțe vin să confirme că, atunci când oamenii doresc să găsească soluții pentru bunul mers al sportului, rezultatele nu întârzie să apară și să încununeze munca, eforturile sportivilor, antrenorilor și părinților.

ATLETISM. În etapa de zonă de la Iași a Campionatului Național de atletism au concurat și câțiva atleți de la CSS Tecuci (antrenor Mihai Mihuleac). La Under 13, Rareș Chiș s-a clasat pe primul loc la 200 m garduri și 60 metri, Denis Matei - pe locul 2 la 200 m garduri, locul 3 la 60 m garduri și tot locul 3 la aruncarea ciocanului, iar George Chiscoci - locul 5 la 200 m garduri. La Under 12, Andrei Andronache - locul 6 la 60 m garduri.

Citit 724 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 13:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro