Voința Cudalbi, învinsă acasă de CS Medgidia!

Voința Cudalbi, învinsă acasă de CS Medgidia!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

S-a crezut că experiența de anul trecut, când campioana Ligii a IV-a gălăţene a pierdut barajul de promovare, a fost învățătură de minte. Dar, vai, nici vorbă de așa ceva! Duminică, Voința Cudalbi a susținut manșa tur a barajului din acest sezon. Adversară i-a fost campioana județului Constanța - CS Medgidia. Un joc inegal în exprimare, dominat aproape permanent de către dobrogeni, câștigat de aceștia cu scorul de 2-1, după ce au avut și două goluri în plus pe tabelă.

O primă repriză ștearsă, cu jucătorii gazdă extrem de temători, timorați, de parcă ar fi avut în față cine știe ce echipă. Această stare  de fapt avea să se concretizeze foarte curând pe tabela de scor: 0-2 la pauză.

În repriza a doua, jocul s-a mai dezmorțit un pic, oaspeții au tras de timp, iar până la urmă victoria a plecat la Medgidia. Așa se întâmplă când concentrarea și determinarea nu sunt sesizate în jocul echipei. Chiar dacă au apărut unele sclipiri, la ocaziile lui Spânache și Gâță, a fost mult prea puțin față de ceea ce se cere într-un joc pe care vrei să-l câștigi. În minutul 75, scorul a devenit 1-2 (gol George Stoian), care înseamnă tot înfrângere până la urmă, dar a mai strâns din diferența de pe tabelă. Totuși, acum polul de siguranță este de partea adversarului.

Returul se va disputa la Medgidia, cu o favorită certă la promovarea în Liga a III-a. O echipă cu majoritatea jucătorilor trecuți de 30 de ani, ba chiar unul de 46 de ani, oaspeţii și-au dorit mai mult și au reușit. Pentru Voința Cudalbi, aproape că s-a contabilizat a doua experiență nefericită.

Antrenorul Gelu Munteanu, care a motivat lipsa unor jucători, a trimis în teren ”unsprezecele”: Palade - Andrei, Antofe, Gâță, Bursuc, Postelnicu, Dragomir, Moroșanu, Oniciu, Stoian, Spânache. Au mai jucat: Călin și Dajboc.

Citit 1371 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2024 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.