Oțelul se mută în Austria

Oțelul se mută în Austria
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Delegația Oțelului va face trecerea către al doilea stagiu de pregătire centralizată al verii

Este vorba despre un cantonament în Austria, după ce marți a revenit în Galați, după pregătirile de la Vatra Dornei. În Austria, Oțelul pleacă sâmbătă, 22 iunie, deși din Galați a plecat vineri către București - pentru a fi mai aproape de aeroport.

Stagiul de pregătire din Austria va dura până pe 4 sau 5 iulie, perioadă în care vor fi programate și cel puțin trei partide amicale. Noul sezon al Ligii I de fotbal este programat să înceapă în weekendul 13-14 iulie.

Citit 2859 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 13:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro