Performanță lăudabilă a fotbalului juvenil gălățean

Performanță lăudabilă a fotbalului juvenil gălățean
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa gălățeană de juniori Under 15 de la Școala de Fotbal Oțelul a încheiat foarte bine semifinala națională cu ilfovenii de la Voința Domnești. După 2-1 în meciul tur, în weekend s-a disputat a doua manșă, pe Stadionul "Siderurgistul". Un meci important pe care echipa gălăţeană l-a încheiat cu încă un succes: 2-0.

Ilfovenii aveau nevoie de un rezultat favorabil, dar desfășurarea ostilităților nu le-a fost favorabilă. Juniorii noștri au evoluat foarte bine tactic și și-au apropriat un succes extrem de important. Victoria calificantă a fost rezolvată în minutul 25, gol Rebega (în urma unui corner) și în minutul 36, când Mario Zamfir a punctat după o fază judicios lucrată. Gazdele au mai avut câteva oportunități ofensive prin Di Grandi, Florea sau Patriche.

Un adversar comun pentru ambele echipe a fost căldura sufocantă (s-a jucat la ora 14.00!).

Meciul a fost arbitrat de Tudorel Pârlog (Brăila).

Antrenorul Bogdan Balaban a trimis în teren "unsprezecele": Tudose - Tentiuc, Hilohe, Rebega, Hurduc, Scumpu - Florea, Pricop, Matcaș, Di Grandi - Patriche. Au mai intrat: Cazacu, M. Zamfir, Iorga, Alexandru și Manea.

Astfel, după mulți ani, o echipă gălățeană ajunge într-o finală națională. Meciul decisiv se va disputa pe teren neutru, pe 29 iunie. Adversara gălăţenilor va fi formaţia Sporting Cluj, care a trecut de Kinder Sîngeorgiu de Mureș.

Citit 951 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 17:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro