Finala juniorilor, vineri

Finala juniorilor, vineri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. Federația de specialitate a stabilit ca meciul finalei naționale a juniorilor Under 15 să se dispute vineri, 28 iunie, ora 10.00, la Buzău. Una dintre protagoniste este Școala de Fotbal Oțelul Galați, adversara sa fiind Sporting Cluj.

ȘAH. "Cupa Palatului Copiilor" la şah, la care CSM Galați a participat cu zece copii, s-a desfășurat la Shopping City Mall Brăila. În turneul Open, Ovidiu Lupu a terminat primul la 14 ani, cu 4,5 puncte, din 7 partide, Rareș Pasat a încheiat pe locul 1 la 12 ani, cu 4 puncte, urmat de Eric Berbecel, cu 3,5 puncte, iar Victor Jugaru a terminat primul la 8 ani. În turneul rezervat copiilor cu rating până la 1.450, Elias Airinei s-a clasat pe primul loc la 8 ani, cu 5 puncte, urmat de David Corchi, cu 4,5 puncte.

DEMONSTRAȚIE. Nouă şahişti de la CSM, coordonați de antrenorul Marius Manolache, în frunte cu proaspăt medaliații cu argint la Europenele Şcolare, Dragoş Leu și David Talabă, au făcut o demonstrație despre ceea ce înseamnă sportul minții. La rândul lor, 13 karateka de la același club, coordonați de Marius Coman, au făcut și ei o demonstrație despre ceea ce înseamnă coordonarea dintre trup şi spirit. Demonstrațiile au fost parte din manifestarea "Bucurie în mișcare".

RUGBY. Campionatul Național de rugby în 7 va avea o nouă ediție, în lunile iulie și august. La competiție participă opt echipe, iar meciurile se desfășoară sub formă de turnee. Iată programul acestora: 20 iulie - la Năvodari, 27 iulie - la Cluj-Napoca, 3 august - la București. Galațiul are o prezență activă la rugby în 7, cu clasări bune, iar în 2016 a cucerit titlul de campioană națională.

Citit 536 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2024 13:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro