Voința Cudalbi joacă în „Cupa României”

Voința Cudalbi joacă în „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. Miercuri, 10 iulie, sunt programate primele jocuri oficiale din acest sezon contând pentru ”Cupa României”. Câștigătoarea competiției gălățene, Voința Cudalbi, va juca cu Progresul Isaccea (Tulcea), întâlnirea fiind programată la Cudalbi, de la ora 18,00. Următorul meci al celor de la Voința va avea loc pe 17 iulie, în deplasare, la CSM Adjud. Cele trei echipe fac parte din Seria I a etapei regionale, iar în Seria a II-a vor juca echipele câștigătoare ale județelor Brăila, Constanța și Buzău.

CAIAC CANOE. Gălățeanul Mihai Munteanu, antrenorul vâslașilor de la CSM Dunărea Galați, a plecat spre Plovdiv, unde vor avea loc întrecerile Campionatului Mondial de caiac-canoe masters. Canoistul gălățean va concura în Bulgaria în proba de canoe-1, la categoria 45-49 ani.

INSTRUIRE. Miercuri este ultima zi a Cursului de instruire al arbitrilor și observatorilor ce s-a desfășurat la Cheile Grădiștei. Din Galați sunt prezenți Adrian Cojocaru, Florian Vișan și Daniel Vlase, precum și observatorul Liviu Ciubotariu.

REUNIRE. După o vacanță binemeritată, cele două echipe gălățene din Liga a III-a, Unirea Braniștea și Sporting Liești, se prezintă miercuri la prima întâlnire. Va fi o etapă intensă, de pregătiri și completare a loturilor, precum și stabilirea celor două staffuri tehnice. Tot miercuri vor demara pregătirile și fetele de la SC Oțelul, participante în Liga a II-a feminină.

Citit 938 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 14:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro