Antal, transferabil!

Antal, transferabil!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poborsky al Galaţiului, aşa cum a fost comparat recent Liviu Antal, a fost trimis la echipa a doua a clubului şi la iarnă va fi vândut * Samoel Cojoc are aceeaşi soartă, cei doi jucători fiind sancţionaţi pentru abateri disciplinare

„L-am da şi sub formă de împrumut”

Lotul şi-aşa slăbit al campioanei a primit ieri o nouă lovitură. După accidentările lui Râpă, Ilie şi Paraschiv, cuplul Antal-Cojoc a fost anunţat că nu mai are ce căuta în vestiarul echipei de seniori. Mijlocaşul comparat cu Karel Poborsky de către antrenorul Benficăi Lisabona, dar şi fundaşul care se recuperează după operaţia din vară au fost declaraţi şi transferabili!

„Poate că-l vom vinde pe Antal cu preţul stabilit de siteul www.transfermarkt.de, preţurile fotbaliştilor sunt relative. Dacă l-ar vrea Benfica, mai ales că antrenorul lor l-a lăudat, sub 3 milioane de euro n-am cere pentru că s-ar considera jigniţi. La Petrolul Ploieşti, de pildă, l-am da şi sub formă de împrumut”, a anunţat ieri Marius Stan, directorul general al Oţelului. 

Cotat la 850.000 de euro

Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei locale, vorbise despre sancţionarea temporară a celor doi, dar decizia este mult mai dură. „Dorinel a vrut să fie mai puţin aspru, dar Antal şi Cojoc nu sunt la prima abatere.

Vă dau ca exemplu meciul cu Benfica, din Liga Campionilor. Nu mi-ar fi displăcut un eşec cu 3-0, dar măcar să arăţi că joci fotbal. Or când stai şi tremuri la fiecare minge, la fiecare atac, înseamnă că dincolo de ce facem noi aici, la club, au alte preocupări prin oraş care îi storc de energie. Şi nu avem nevoie de astfel de specimene”, a mai spus Stan despre sportivii care ar fi zăbovit prea mult în cluburile de noapte.

Portalul german care stabileşte un tarif informativ al fiecărui jucător profesionist din Europa îl cotează pe Antal la 850.000 de euro, iar pe Cojoc la 400.000 de euro.

„Începem reconstrucţia”

Măsurile severe de ieri se înscriu într-un plan de readucere a echipei dunărene pe linia din campionatul precedent. „Atunci eram disciplinaţi tactic, disciplinaţi şi în afara terenului şi foarte muncitori. Aşa am câştigat campionatul, or acum văd că nu mai respectăm aceste reguli.

Nu-i nimic, schimbăm foaia şi începem reconstrucţia echipei. Sălăgeanu şi Neagu au achitat şi ei amenzi pentru unele nereguli şi nu ne vom opri aici. Am zis să nu facem transferuri în vară, să le dăm jucătorilor care au câştigat campionatul şansa de a gusta din competiţia intitulată Liga Campionilor. Dar gata, cei cărora li s-au dat prea multe şanse şi nu le-au fructificat, nu vor mai juca”, a conchis conducătorul Oţelului.

Citit 1460 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.