Manchester a anunţat lotul pentru meciul cu Oţelul, lipseşte doar Rio Ferdinand

Manchester a anunţat lotul pentru meciul cu Oţelul, lipseşte doar Rio Ferdinand
La fel ca în deplasarea de la Benfica, Rio Ferdinand a fost lăsat şi acum acasă de Sir Alex Ferguson
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rooney, Michael Owen, Hernandez "Chicharito", Ryan Giggs şi Nani ajung în această după-amiază la Bucureşti, pentru meciul de mâine cu Oţelul.

Fundaşul Rio Ferdinand nu face parte din lotul de 23 de jucători deplasat la Bucureşti de antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, pentru meciul cu Oţelul Galaţi din grupa C a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării engleze. Rio Ferdinand nu a făcut parte din lot nici la precedentul meci din deplasare al celor de la Manchester United din grupa C a Ligii campionilor, cel de la Lisabona, cu Benfica.

Cei 23 de jucători care fac deplasarea la Bucureşti sunt următorii:

Portari - David De Gea, Ben Amos, Anders Lindegaard;

Fundaşi - Jonny Evans, Patrice Evra, Pereira Fabio, Phil Jones, Chris Smalling, Nemanja Vidici;

Mijlocaşi - Luis Anderson, Michael Carrick, Darren Fletcher, Ryan Giggs, Nani, Park Ji-Sung, Ashley Young, Antonio Valencia;

Atacanţi - Dimitar Berbatov, Mame Diouf, Javier Hernandez "Chicharito", Michael Owen, Wayne Rooney, Danny Welbeck.

Alex Ferguson a declarat că are destule date şi suficiente informaţii despre Oţelul. "Am făcut rost de toate înregistrările necesare cu meciurile lor. Cel mai important lucru e faptul că au schimbat gazonul. Arată bine acum şi e la standarde potrivite. Trebuie să câştigăm ambele meciuri cu Oţelul, avem doar două puncte acum", a spus Ferguson.

Partida Oţelul Galaţi - Manchester United, din etapa a 3-a a grupei C a Ligii Campionilor, are loc marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Citit 884 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2011 13:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.