Oţelul, miza pe Cupă! Tot cu buzunarele goale!

Oţelul, miza pe Cupă! Tot cu buzunarele goale!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia gălăţeană va juca în această seară, la Galaţi, cu FCM Târgu Mureş, în optimile de finală ale Cupei României * Antrenorul Dorinel Munteanu a anunţat că nu-şi va odihni niciun jucător şi că va folosi cel mai bun „11” posibil * Jucătorii şi staff-ul tehnic vor un nou trofeu, deşi nici ieri nu şi-au primit primele promise pentru celelalte două aşezate în acest an în vitrina clubului


OŢELUL GALAŢI – FCM TG. MUREŞ

Meci programat astăzi, în Cupa României;

Stadionul „Oţelul” – ora 19.00 (în direct la Dolce Sport);

Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Giurgiu, Paraschiv – Antal, Punosevac, Frunză. Antrenor: Dorinel Munteanu.

TG. MUREŞ: Albuţ – Nicu, Iencsi, Gugu, Szilagyi – Vagner, Fl. Dan, Issa Ba, Ilyeş – S. Buş, Didi. Antrenor: Tibor Selymes.

Arbitri: Robert Dumitru – central, Ovidiu Artene şi Bogdan Gheorghe – asistenţi, Florin Miron – rezervă.


 

Cupa României este un obiectiv foarte important, pentru că este singurul trofeu intern care ne lipseşte din palmares şi vrem să facem totul pentru a-l câştiga”, a explicat antrenorul Dorinel Munteanu motivele pentru care, între două partide cu Manchester United, plus alte două din Liga I, nu-şi permite să-şi odihnească unii dintre jucători când vine vorba de cel de-al treilea front de luptă pe care echipa sa îl are deschis în acest sezon.

În drumul spre acest „singur trofeu care ne lipseşte” – expresie care sună halucinant când se referă la o echipă care în urmă cu patru luni nu avea niciun trofeu major în palmares – campionii au de trecut peste acelaşi adversar pe care l-au îngenuncheat în urmă cu numai trei zile, pe terenul acestuia, în Liga I (scor 2-1): FCM Târgu Mureş.

„Sunt sigur că ne aşteaptă un joc extrem de dificil, mai ales că le revin în echipă doi jucători importanţi, ce au fost suspendaţi la meciul de campionat. Nu putem să facem rabat de la nimic, vom avea în teren cei mai în formă jucători,  nu vor fi multe schimbări faţă de echipa folosită sâmbăta trecută”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Va reveni printre titulari fundaşul central Milan Perendja, care a fost suspendat pentru duelul de la Târgu Mureş, dar vor lipsi şi de acestă dată Filip, Laurenţiu Buş şi Chavez, din cauza accidentărilor.

Cardurile n-au fost încă alimentate

Tensiunea din interiorul echipei, generată de întârzierea plăţii primelor promise pentru câştigarea campionatului şi care i-a făcut pe jucători să se gândească, la sfârşitul săptămânii trecute, la forma extremă de protest - refuzul de a intra pe teren la meciul de la Târgu Mureş - rămâne o problemă de actualitate, pentru că încă nu s-au dat banii respectivi. "I-am zis lui Marius Stan că luni (n.r. – ieri) sau marţi vor fi achitate aceste bonusuri. Eu am primit documentele abia vineri, deci nu aveam când să fac plata”, a promis duminică Ionel Borş, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului. Deocamdată nu s-a trecut la fapte, fotbaliştii verificându-şi ieri degeaba soldul de pe carduri.

„Este o reacţie firescă din partea echipei. Jucătorii nu fac altceva decât să-şi ceară drepturile ce li se cuvin, răsplata pentru tot ce au făcut pentru club, pentru suporteri, pentru oraş. Important este că în asemenea momente am reuşit, totuşi, să câştigăm la Târgu Mureş.  Mi se pare imposibil ca această problemă să nu se rezolve curând, este de neconceput altceva”, a declarat, ieri, antrenorul Dorinel Munteanu.

Citit 1291 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2011 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.