Alex Ferguson: Mă aştept să învingem Oţelul, e obligatoriu să o facem

Alex Ferguson: Mă aştept să învingem Oţelul, e obligatoriu să o facem
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partida Manchester United - FC Oţelul Galaţi, din cadrul Grupei C a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45 (TVR 1).

Antrenorul Alex Ferguson (Manchester United) a declarat că se aşteaptă ca echipa sa să învingă Oţelul Galaţi în meciul de miercuri din grupa C a Ligii Campionilor, iar apoi să lupte cu Benfica pentru primul loc, informează site-ul oficial al grupării britanice.

"Nu cred că vor fi multe schimbări în echipă. Poate două-trei, dar nu mai multe. Trebuie să câştigăm miercuri, fără nicio îndoială. Jucăm acasă şi mă aştept să învingem, e obligatoriu să o facem. Dacă reuşim asta, apoi totul e în mâinile noastre când jucăm cu Benfica. Mă aştept ca Benfica să o bată pe Basel, mai ales că la echipa elveţiană este un pic de dezordine după plecarea antrenorului Thorsten Fink la Hamburg. Să sperăm că noi vom trece de Oţelul şi, când întâlnim Benfica acasă, noi ne vom decide soarta", a spus Ferguson.

Pentru meciul de miercuri, Alex Ferguson nu-i va avea la dispoziţie pe fundaşul Chris Smalling şi pe mijlocaşii Ashley Young şi Tom Cleverley, toţi accidentaţi în partida de campionat cu Everton.

Citit 908 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2011 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.