Nu e banc! Meciul Bute – Johnson va fi televizat în România de postul The Money Channel

Nu e banc! Meciul  Bute – Johnson va fi televizat în România de postul The Money Channel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi difuzat, în România, surprinzător, de un canal de televiziune care nu are nicio legătură cu lumea sportului, emisiunile sale având conţinut strict economic: The Money Channel. Meciul lui Bute va fi transmis în noaptea de sâmbătă spre duminică, în direct din Quebec, a declarat Sorin Freciu, cel care coordonează postul TV.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sâmbătă, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începând cu ora 5.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi în reluare duminică după-amiază.

Sorin Freciu a precizat că primarul din Buşteni, Emanoil Savin, este cel care a sprijinit încheierea contractului pentru difuzarea meciului Lucian Bute - Glen Johnson în România.

Contactat de Mediafax, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a confirmat difuzarea meciului pe The Money Channel.

Citit 2788 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.