Grig aşteaptă la cotitură
Foto: Foto: Sorin Pană

Grig aşteaptă la cotitură
Petre Grigoraş, în perioada în care îi felicita pe „oţelari” pentru punctele câştigate. E vorba de perioada 2006-2009
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campioana României face brusc trecerea de la UEFA Champions League la întrecerea internă * Mâine seară, formaţia care a înfruntat pe Manchester United dă cu ochii de antrenorul care, după ce a părăsit Galaţiul în 2009, n-a avut şansa să scoată niciun punct în confruntările cu roş-alb-albaştrii


 

PANDURII TG. JIU – OŢELUL GALAŢI

Meci programat duminică în etapa a XIII-a a Ligii I;

Stadionul „Municipal” – ora 19.30 (în direct la Digi Sport);

Echipele probabile:

PANDURII: Mingote – Pleaşcă, Rusu, Cardoso, Vlad – Vranjes, Nistor, Voiculeţ – Lemnaru, Batin, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Filip, Giurgiu – Iorga, Punosevac, Frunză. Antrenor: Dorinel Munteanu.


 

Meci special pentru Petre

Petre Grigoraş a părăsit Oţelul în vara anului 2009. Deodată, în mod neaşteptat, dar a făcut-o. A trecut, după trei ani şi jumătate de stat lângă furnale, la Politehnica Iaşi, apoi la Pandurii Tg. Jiu, însă nu şi-a întâlnit foştii jucători decât o singură dată. Şi n-a vorbit atât de mult despre gruparea dunăreană aşa cum a făcut-o ieri, admiţând că sufleteşte este copleşit de jocul de duminică. „E un meci special pentru că am lucrat trei ani şi jumătate acolo cu marea majoritate a jucătorilor de acum. Nimic mai mult. Au trecut deja peste doi ani de când ne-am despărţit, fiecare a apucat-o pe drumul lui şi fiecare îşi urmează destinul în viaţă. Al meu m-a adus pe undeva prin sud-vestul României, la Târgu Jiu, şi nu-mi pare rău. Cât am fost la Galaţi am încercat să lucrez cât mai bine şi să am rezultate cât mai bune”, a afirmat Grig.

„Oţelul, meci curajos cu Manchester”

Fostul tehnician al „oţelarilor” i-a lăudat pe Costin şi compania pentru prestaţia de la Manchester, însă a spus răspicat că se gândeşte cum să le ia punctele: „Întâlnim campioana, o echipă care a jucat de la egal la egal cu una din forţele Europei, Manchester United, chiar surprinzător. Poate a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din grupă, de aceea rezultatul e pe undeva mincinos, 2-0, chiar dacă victoria o putem cataloga ca fiind meritată a gazdelor. Oţelul a făcut un meci curajos şi a prestat un joc foarte bun şi consistent, cu presing permanent. Nu e un meci important neapărat pentru noi, nu reprezintă vreo 20 de puncte o eventuală victorie a noastră contra Oţelului. Sentimental, mă repet, e un meci special dar în fotbal sentimentele trebuie lăsate la o parte pentru că sunt importante punctele.”

Învins şi pe teren, şi în afara lui

Formaţia lui Dorinel Munteanu şi Petre Grigoraş s-au duelat doar în toamna anului 2009, atunci când Poli Iaşi cu constănţeanul pe bancă a pierdut la Galaţi cu 4-0. Ulterior, în returul din Copou, a fost 1-1, însă Grig se afla în concediu medical, iar soarta a făcut ca Râpă, Iorga, Giurgiu, Ilie, Viglianti, Cojoc şi Sîrghi, adică oamenii care au debutat în Liga I în mandatul lui Petre, să nu mai dea prin bârlogul acestuia în primăvara lui 2011. Atunci, echipa gorjeană era neprogramată pentru o datorie în contul lui Dinamo Bucureşti şi Oţelul câştiga la „masa verde”, cu 3-0. Iată de ce Grigoraş îi aşteaptă la cotitură pe gălăţeni, mai ales că actuala sa „jucărie” îi merge foarte bine! Campioana, însă, trebuie să-şi respecte firma.

Citit 1104 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.