„Oţelarele” sunt în drum spre Skopje / Cetate Deva – oprire intermediară
Foto: Foto: Sorin Pană

„Oţelarele” sunt în drum spre Skopje / Cetate Deva – oprire intermediară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Oţelul continuă aventura calificării în „şaisprezecimile” Cupei Cupelor. După meciul tur câştigat (scor 30-25) cu Metalurg Skopje, formaţia gălăţeană a plecat marţi spre Deva, unde miercuri, de la ora 19.00, urmează să întâlnească echipa locală CSM Cetate. Meciul contează pentru etapa a VIII-a a Ligii Naţionale (ultima care se mai dispută în acest an, campionatul urmând a se întrerupe până în luna ianuarie) şi va fi arbitrat de cuplul ieşean Anton – Cristea.

După partida din Ardeal, jucătoarele, stafful tehnic şi cel managerial îşi vor continua drumul până în capitala Macedoniei – Skopje. Sâmbătă, de la ora 19.00, Oţelul va forţa calificarea în primăvara europeană, în returul cu WHC Metalurg.

„Programul este foarte încărcat, luni am efectuat două şedinţe de pregătire, iar miercuri vom susţine un joc dificil cu Deva. Adversarele noastre au pierdut în ultima etapă la Constanţa, au o situaţie critică în clasament şi cu siguranţă vor suna mobilizare generală. Noi venim după jocul pe viaţă şi pe moarte cu Metalurg, dar sper să nu fie niciun fel de probleme şi să câştigăm”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

Înaintea meciului de miercuri, Oţelul se află pe treapta a treia a podiumului Ligii Naţionale, cu 12 puncte acumulate, în timp ce adversarele de la Cetate Deva se poziţionează pe locul VII – cu 6 puncte.

Citit 1157 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2011 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.