Bute, la întoarcerea în ţară: „Vreau să boxez cu Froch, să-i închid gura aia mare”

Bute, la întoarcerea în ţară: „Vreau să boxez cu Froch, să-i închid gura aia mare”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionul mondial IBF, Lucian Bute, a declarat la întoarcerea în România, după meciul cu Glen Johnson în care şi-a apărat pentru a noua oară centura, că 2011 a fost "un an perfect cu trei meciuri perfecte" pentru cariera lui.

Ajuns la Bucureşti cu o cursă care a avut întârziere aproximativ 30 de minute, Bute a susţinut o conferinţă de presă la Salonul Prezidenţial al Aeroportului Henri Coandă.

Lucian Bute are încă mâna stângă umflată în urma accidentării suferite în meciul cu Johnson. "Din păcate Glen Johnson are capul foarte tare. Am simţit în repriza a patra un curent electric care s-a dus până în umăr. Iar de atunci braţul stâng nu a mai funcţionat cum trebuie. Acum mâna e mai bine, dar după meci nici nu puteam închide pumnul", a explicat Bute.

Victoria în faţa lui Glen Johnson este un semnal de alarmă pentru viitorii adversari, este de părere Lucian Bute. "A fost un pas mare pentru mine, toată presa din SUA a vorbit foarte frumos, iar acum am tras un semnal de alarmă pentru viitorii adversari, care au spus că nu am valoare. Acum cred că se vor gândi de două ori înainte să vorbească. Am nevoie de acest gen de meciuri pentru experienţă, pentru că pe viitor vor veni adversari şi mai bine pregătiţi. Aş vrea să boxez contra lui Carl Froch, pentru că a vorbit şi vorbeşte în continuare foarte mult la adresa mea şi aş vrea să îi inchid gura aia mare pentru totdeauna, ca să terminăm", a precizat Bute.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, duminică dimineaţă, în cadrul unei gale la Quebec.

Citit 1375 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2011 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.