HANDBAL / HC Oţelul Galaţi, la 60 de minute de primăvara europeană!

HANDBAL / HC Oţelul Galaţi, la 60 de minute de primăvara europeană!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, de la ora 19.00, se va decide echipa care merge în „şaisprezecimile” Cupei Cupelor * WHC Metalurg Skopje - Oţelul Galaţi, în manşa secundă din turul III al Cupei Cupelor * Elevele Alexandrinei Soare pornesc cu un avantaj de cinci goluri, după victoria din tur: 30-25

Sala Sporturilor „Boris Trajkovski”, din Skopje, găzduieşte sâmbătă seara un meci de totul sau nimic! Campioana Macedoniei, Metalurg, şi echipa gălăţeană Oţelul îşi vor disputa calificarea în primăvara europeană handbalistică.

Delegaţia „oţelară” a ajuns încă de joi seară la destinaţie. Elevele Alexandrinei Soare au susţinut câteva antrenamente, iar sâmbătă, de la ora 19.00, vor avea misiunea de a apăra avantajul obţinut în prima manşa.

„Ne aşteaptă un joc greu. Cu siguranţă gazdele şi-au luat măsuri după meciul tur. În schimb, noi trebuie să ne remontăm după partida de la Deva. Încercăm să ne calificăm”, ne-a declarat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

În confruntarea tur, Oţelul s-a impus la capătul unui meci dramatic, cu scorul de 30-25. Interul Mirjeta Bajramoska (autoare a opt goluri) şi centrul sârb Kristina Liscevici (cinci reuşite) au fost principalele pericole din tabăra adversă. Rămâne de văzut cum vor reuşi handbalistele gălăţence să le anihileze acum pe aceste două jucătoare; şi nu numai.

Antrenorul Kristo Petrusevski a declarat într-o conferinţă de presă că jucătoarele sale şi-au învăţat lecţia după meciul de la Galaţi. „Vom corecta erorile pentru a învinge echipa Oţelul, un adversar puternic”, a precizat tehnicianul macedonean.

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă din Ungaria: Ferenc Bonifert şi Viktor Olah. Delegat al Federaţiei Europene de Handbal este Duşan Popovici, din Bosnia – Herţegovina. 

Citit 955 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2011 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.