Abordare ofensivă pentru primele puncte din Ligă - Vezi aici echipa de start!

Abordare ofensivă pentru primele puncte din Ligă - Vezi aici echipa de start!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dorinel Munteanu a ales pentru confruntarea din această seară cu FC Basel o formulă mai ofensivă decât în celelalte meciuri din Champions League.


 

Iată primul unsprezece care va fi aliniat la start:

Grahovac - Rîpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Filip, Neagu, Giurgiu - Antal, Pena, Iorga

Pe lista rezervelor se află Buchta, Silviu Ilie, Benga, Paraschiv, Frunză, Viglianti şi Punosevac


 

De cealaltă parte, Heiko Vogel a ales o formulă cu Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Joo Ho Park - Shaqiri, Huggel, Xhaka, F. Frei - Streller, A. Frei


 

În clasamentul grupei C a Champions League, Oţelul ocupă ultimul loc înaintea partidei cu FC Basel. Pe locul I se regăseşte Mancheste United, cu 8 puncte. Acelaşi număr de puncte au strâns şi cei de la Benfica Lisabona, însă se situează pe locul II cu un golaveraj inferior. Adversarii Oţelului din această seară sunt pe al treilea loc, reuşind să strângă până acum 5 puncte în competiţie.

Oţelul va încerca în această seară obţinera primelor puncte în cea mai prestigioasă competiţie intercluburi. Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat la conferinţa de presă că Oţelul nu este condamnată, dar e clar că acest joc e important pentru a mai putea spera în ultimul joc la Lisabona. "Nu va fi deloc uşor, pentru că Basel are şi varianta egalului. Sper să practicăm un joc consecvent şi să avem răbdare. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Basel, dar vreau să am o echipă determinată pentru că forţa acestei formaţii o reprezintă grupul şi sunt convins că acesta va câştiga. Chiar dacă a schimbat antrenorul, Basel rămâne o echipă periculoasă. Oţelul merită să joace în Liga Campionilor şi merită să câştige. Un punct e bun pentru palmares, dar noi avem un alt obiectiv în acest meci. Nu mă interesează banii care ar urma să vină în urma unui egal", a spus neamţul.

Citit 588 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 21:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.