„Oţelarii”, în cârje şi cu Petrolul
Foto: Foto: Sorin Pană

„Oţelarii”, în cârje şi cu Petrolul
Silviu Ilie, o variantă foarte bună de fundaş stânga, va rata şi meciul cu Petrolul Ploieşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Amânarea pentru la primăvară a etapei din weekend i-ar fi făcut un bine Oţelului: ar fi scăpat de încă o corvoadă în condiţiile în care Costin, Ilie, Benga şi Sîrghi sunt în continuare accidentaţi * Perendija şi Ljubinkovici vor forma şi duminică seară cuplul din centrul apărării

Ultimul joc pe anul 2011 este la fel de periculos pentru Oţelul ca şi cel cu Rapidul, de săptămâna trecută. Găurile din apărare rămân vizibile, niciunul dintre absenţii jocului precedent nefiind în stare să abandoneze infirmeria. „Îmi doresc foarte mult să mai recuperăm măcar un jucător pentru duelul cu Petrolul, dar se pare că nu sunt şanse prea mari. Totuşi, eu nu mă plâng deoarece Milan şi Zoran au format cu rapidiştii un cuplu foarte greu de trecut. Voi miza tot pe ei şi duminică şi sper să mai câştigăm trei puncte”, comentează antrenorul Dorinel Munteanu. Costin, Sîrghi şi Ilie au rupturi musculare, iar Benga trebuie să treacă peste o entorsă suferită în meciul cu Benfica Lisabona, ultimul din Grupa C a Ligii Campionilor. „Îmi pare rău că nu voi fi apt pentru duminică, însă sunt convins că băieţii care vor intra îşi vor face treaba. Pe noi, cei accidentaţi, ne interesează foarte mult să fim sănătoşi 100 la sută măcar la startul pregătirilor pentru primăvară”, afirmă Silviu Ilie.

Sipovici, dorit din iarnă

Ca să nu mai întâlnească situaţii similare şi în retur, când vor apărea şi câteva etape intermediare, conducerea Oţelului ar vrea să-l readucă din iarnă pe bosniacul Enes Sipovici, împrumutat pe un an de zile chiar la adversarii de duminică. „Găzarul” de ocazie de 1.95 metri, poate cel mai greu de trecut în partida tur, de la Buzău, a avut prestaţii destul de bune. „Enes a fost trimis acolo ca să aibă meciuri în picioare şi pare o soluţie bună, dar prefer să vorbesc despre transferuri abia după ce se va încheia runda din weekend”, parează Marius Stan, directorul general al roş-alb-albaştrilor. La Ploieşti prestează în aceleaşi condiţii contractuale şi mijlocaşul Ciprian Milea.

20 de zile de vacanţă

Elevii lui Dorinel Munteanu vor intra în vacanţă luni după-amiază, duelul cu Petrolul fiind urmat a doua zi de tradiţionala tăiere a porcului. Campionii României nu vor beneficia însă de o vacanţă prea mare: fix 20 de zile vor sta Sergiu Costin şi compania departe de antrenamente şi cantonamente. Pe data de 9 ianuarie 2012 va avea loc prima şedinţă de pregătire pe noul an.

 

Citit 2289 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2011 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.