Laurenţiu Iorga s-ar face pilot de raliu
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Laurenţiu Iorga s-ar face pilot de raliu
Laurenţiu Iorga se va afla pe 9 ianuarie 2012 la reunirea lotului roş-alb-albastru. Ar putea fi ultima din cariera-i de „oţelar”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unul dintre cei mai buni „oţelari” pe final de 2011 spune că ar fi tentat să cocheteze cu lumea curselor de maşini * „Mă consider foarte talentat, aş sta toată ziua în maşină”, susţine Laurenţiu Iorga care încă n-a decis dacă va continua să joace la campioana României * Dobrogeanul Oţelului încă nu are impresar!

Laurenţiu Cătălin Iorga, o constantă pozitivă în jocul echipei Galaţiului pe finalul anului, se află pe lista jucătorilor care încă n-au dat cu pixul pe actul care le-ar prelungi şederea la Dunărea de Jos. Aflat la Oţelul de la vârsta de 12 ani, mijlocaşul cu realizări în aproape fiecare meci a intrat în ultimele şase luni de contract cu gruparea roş-alb-albastră. Spune că nu are oferte din altă parte şi că s-a înţeles verbal, doar pe jumătate, cu Marius Stan, directorul general al clubului la care s-a consacrat. „Sincer, mi-aş dori să continuu aici, simt că putem obţine noi performanţe.

Avem câţiva ani împreună şi visul meu în 2012 este să câştigăm încă o dată campionatul. Se poate!”, afirmă tânărul originar din Babadag. „Nu vreau să vorbesc despre contract, aştept totuşi opinia domnului preşedinte”, adaugă Iorga, fotbalist cu două trofee importante şi cu prezenţe în UEFA Champions League, dar fără impresar! Admite că se află în discuţii cu un agent care-i poate reprezenta interesele, dar evită să-i facă public numele.

Mama îi dă poveţe fotbalistice

Şeptarul Oţelului explică plusul evident din prestaţiile sale: „A fost un an bun, dar nu numai al meu, ci al întregii echipe. Mi-a zis mai multă lume că am avut realizări importante în această toamnă, dar ele n-ar fi fost posibile fără încurajările antrenorului şi ale staff-ului tehnic. Aşa mi-am putut împlini şi un mare vis, prezenţa în Liga Campionilor, obiectivul fiecărui fotbalist.”

Folosit atacant dreapta sau stânga, Laurenţiu îi pomeneşte şi pe ai săi, familia de la Babadag. „Tata şi mama conştientizează anul bun pe care l-am avut, sunt deja cunoscători ai fenomenului. Mama îmi spune când joc bine sau când nu-mi iese nimic. Nu mă ceartă, doar îmi dă sfaturi”, povesteşte sportivul în vârstă de 23 de ani.

Conduce un Scirocco R

Iorga n-a cheltuit prima încasată pentru câştigarea campionatului, dar se gândeşte la ce ar putea face după ce o va termina cu mingea. Peste 12 sau 15 ani, când va fi să fie, cu toate că e înnebunit încă de pe acum de această variantă. „Îmi plac enorm de mult maşinile. M-aş face pilot de curse, consider că sunt talentat şi ca şofer. Îmi place foarte mult să merg cu maşina, să fiu tot timpul în ea, dar nu neapărat pentru viteză. N-am amenzi pentru depăşirea limitei, am doar una pentru că nu purtam centura”, mărturiseşte, amuzat, campionul care conduce un Volkswagen Scirocco R.

Citit 2155 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2011 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.