Dorinel Munteanu, îngrijorat de lipsa transferurilor la Oţelul / INTERVIU
Foto: Foto: Sorin Pană

Dorinel Munteanu, îngrijorat de lipsa transferurilor la Oţelul / INTERVIU
Dorinel Munteanu este nemulţumit că Oţelul n-a făcut încă niciun transfer de jucător pe 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul campioanei vorbeşte despre eventualitatea de a cuceri Cupa şi campionatul, dar îşi exprimă nemulţumirea că încă n-a fost perfectat niciun transfer pentru sezonul de primăvară * „Sper ca până la startul pregătirilor să avem câţiva jucători noi în lot”, declară, într-un interviu pentru „Viaţa Liberă”, Neamţul, aflat acasă, la Koln *


 

- Dorinele, nu începeţi prea devreme pregătirile? Sunt echipe de Liga I care îşi încheie vacanţa abia pe 14-15 ianuarie.

- Nu mă interesează ce fac alţii, e perfect pe 9 ianuarie! Vacanţa a fost suficientă atât pentru mine, cât şi pentru jucători, eu zic că ne-am odihnit destul şi trebuie să dăm drumul la treabă. Ne aşteaptă un sezon de primăvară foarte încărcat şi ştii ce-i foarte important?

- La ce te referi?

- Obligatoriu trebuie să uităm anul 2011, cel mai important din viaţa noastră. Gata, s-a dus, trebuie să realizăm ceva şi în 2012. Ne vom aduce aminte cu plăcere ce a fost anul trecut, însă acum trebuie să avem o nouă mentalitate. Voi discuta şi cu jucătorii pentru a ţinti mai sus, dacă se poate cel mai sus în clasament. Se poate, asta este clar!

„Nici anul trecut nu ni se dădeau şanse”

- O ţii pe-a ta, că Oţelul poate repeta isprava din primăvara anului precedent?

- Sunt convins, avem doar nouă puncte până la locul întâi şi ne putem motiva să scoatem maxim din fiecare meci. Ştiu că nu ne dă nimeni nicio şansă, dar aşa s-a întâmplat şi anul trecut, când eram lideri detaşaţi. De ce ar face-o acum? Însă nu ne deranjează acest lucru.

- S-a vorbit în preajma Anului Nou că ai putea pleca la o formaţie din Polonia…

- Voi pleca în Polonia aşa cum am plecat la Duisburg, în liga a doua germană. Să fim serioşi, n-am primit niciun telefon de la nimeni, am destulă treabă la Galaţi.

„Sper să se rezolve transferurile”

- Adversarii au început să facă transferuri. Cum se mişcă Oţelul?

- Mă îngrijorează puţin acest lucru pentru că n-am făcut niciun transfer şi este clar că avem nevoie de cinci-şase jucători care să ajute echipa. Totuşi, transferurile nu depind de mine, am discutat cu conducerea clubului şi nu înţeleg de ce nu s-au rezolvat. Mi-aş dori ca la plecarea în pregătirea de iarnă să am întregul lot la dispoziţie.

- Care sunt posturile aşa-zis vulnerabile şi ne poţi da vreun nume de jucător pe care ţi-l doreşti la echipă?

- Am mai zis, în afară de portar şi fundaşi centrali, toate celelalte posturi ar putea fi întărite. Să vedem ce va fi, sper ca până la urmă problema să fie soluţionată. Îmi doresc să câştigăm şi Cupa anul acesta, e un trofeu care ne lipseşte din vitrină.

„Să-l întoarcem pe Sîrghi din drum!”

- Cine pleacă, ai stabilit lista jucătorilor pe care nu te mai bazezi?

- Am vorbit cu domnul Marius Stan, este vorba de cinci-şase jucători. Îmi este incomod să-i anunţ că renunţăm la serviciile lor, dar din păcate altă cale nu există. Vreau să avem o echipă mai puternică în retur, am nevoie de dublură pe posturi.

- Ce ştii de Antal, va rămâne sau pleacă, aşa cum se aude?

- Pe Liviu Antal mi-l doresc în continuare la echipă, fără discuţie! Indiferent ce a mai făcut de-a lungul timpului, el a demonstrat că este un jucător valoros. Voi încerca să mai vorbesc cu el, sper să se rezolve problema. La fel şi Cristi Sîrghi, despre care am înţeles că a devenit jucătorul lui Poli Galaţi. O să-l sun să-i spun că aş vrea să mă bazez pe el şi în continuare, chiar dacă nu-l voi mai putea întoarce din drum.

Citit 2130 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2012 23:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.