În weekend încep primele meciuri cu miză adevărată din Liga Naţională de Hochei

În weekend încep primele meciuri cu miză adevărată din Liga Naţională de Hochei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru CSM Dunărea Galaţi abia de sâmbătă va începe cu adevărat lupta pentru accesul în semifinalele Ligii Naţionale, în condiţiile în care rezultatele de până acum, din sezonul regulat, nu au importanţă mai deloc în actualul sistem competiţional.

La sfârşitul acestei săptămâni va începe a doua fază a campionatului, cu meciurile din cadrul grupei de calificare la barajul pentru semifinale, la care participă Dunărea Galaţi, Progym Gheorgheni şi Sportul Studenţesc. Graţie clasării pe primul loc în sezonul regulat, formaţia gălăţeană va întâlni celelalte două echipe pe teren propriu. Prima confruntare - în compania celor de la Sportul Studenţesc, cele două meciuri fiind programate sâmbătă (ora 18.30), respectiv, duminică (ora 11.00), la Patinoarul Artificial. Jocurile contra celor de la Progym vor avea loc pe 21 şi 22 ianuarie, formaţia din Galaţi fiind marea favorită la câştigarea acestei grupe de calificare, în condiţiile în care în sezonul regulat a fost net superioară celor din Gheorgheni şi de la Sportul.

Şanse mari de calificare

Primele două clasate vor obţine accesul în faza a treia - barajul pentru calificarea în semifinale, unde se va juca în sistem campionat cu meciuri tur-retur, alături de Corona Braşov, din postura de a doua echipă românească în clasamentul Ligii Mol, respectiv Steaua Bucureşti (a treia formaţie românească din Liga Mol). Echipele care se vor clasa pe primele trei locuri – Dunărea având şanse mari să se afle printre ele – vor obţine accesul în semifinale, acolo unde este calificată direct SC Miercurea Ciuc, din postura de câştigătoare a Ligii Mol.

Citit 898 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2012 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.