Oţelul a rămas fără „tenismanul” Djokovici

Oţelul a rămas fără „tenismanul” Djokovici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mijlocaşul dreapta cu nume strălucitor şi-a făcut bagajele şi a părăsit cantonamentul din Poiană al roş-alb-albaştrilor * Mijlocaşul dreapta de 20 de ani ar fi dorit să semneze doar pe şase luni cu Oţelul, lucru neacceptat de conducerea gălăţeană

„Dar cine este Djokovici?”

Liviu Antal, pe care îl puneam recent în temă că i-a venit concurenţă pe post, reacţiona normal, nu auzise de jucătorul sârb cu nume de tenisman de top. Începând de marţi chiar nu mai este nevoie să se intereseze de cel care i-a fost coleg de alergări doar o săptămână. Ex-iugoslavul Aleksandar Djokovici n-a mai rămas în cantonamentul din Poiana Braşov al campioanei României deoarece nu i-a convenit termenul din contractul pe care ar fi urmat să-l semneze. „Şi-ar fi dorit să dea cu pixul doar pentru o jumătate de an, or el vine după mai multe luni de inactivitate. A fost accidentat, deci n-ar fi fost normal să se pună pe picioare la Oţelul, iar apoi tot el să decidă dacă rămâne sau nu”, a comentat o persoană din staff-ul clubului dunărean. Auzind că mijlocaşul de 20 de ani este mofturos, antrenorul Dorinel Munteanu l-a pus pe liber: „L-am văzut doar o săptămână, aleargă bine.” Ironia tehnicianului este evidentă, intenţia sa iniţială fiind urmărirea sportivului în cantonamentele din Cipru şi Spania, acolo unde vor fi susţinute opt meciuri de pregătire.

O şansă pentru Vali Munteanu

Plecarea „numărului 1 ATP” poate fi considerată o mare oportunitate pentru Vali Munteanu, fotbalistul de la FCM Dunărea Galaţi care este testat în această perioadă de campioni. Cei doi joacă pe acelaşi post, zonă a terenului în care activează şi consacraţii Liviu Antal şi Laurenţiu Iorga. La fel ca noii săi colegi, Munteanu adus de la matineu se descurcă şi pe banda stângă a atacului.

Ture matinale de staţiune

Sergiu Costin şi compania s-au trezit ieri mai devreme decât de obicei pentru o alergare destul de serioasă. După o jumătate de oră „executată” la minus 10 grade Celsius, duşman fiindu-le şi cronometrul preparatorului fizic Ionel Tămăşanu, „oţelarii” au intrat la duş, apoi au luat micul dejun. Înainte de prânz, formaţia gălăţeană a mers în sala de forţă a hotelului „Piatra Mare”, bonusul fiind alte patru ture de goană în aer liber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citit 1775 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2012 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.