Deplasare grea pe litoral: CSU Neptun - Oţelul Galaţi

Deplasare grea pe litoral: CSU Neptun - Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La prima vedere, misiunea handbalistelor de la Oţelul Galaţi (locul secund în ierarhia internă) nu pare a fi una dificilă pe terenul celor de la CSU Neptun Constanţa, poziţia a zecea. Cum statistica nu evoluează pe parchet, cu siguranţă datele problemei vor fi altele în polivalenta de pe Litoral.

Oţelul a făcut un meci bun cu CSM Ploieşti (scor 30-21), dar trebuie să confirme acest lucru şi în deplasarea de la Constanţa. Aici, elevele Alexandrinei Soare sunt aşteptate de o grupare aflată în foame de puncte şi care va miza doar pe cartea victoriei. În plus, noul lider al celor de la Constanţa pare a fi tocmai fosta handbalistă a Oţelului, Renata Ghionea. „Este o jucătoare cu mare experienţă şi cred că s-a văzut şi în meciul cu Craiova acest lucru. Cu Galaţiul cred că va juca cu şi mai mare ambiţie”, a declarat antrenorul celor de la CSU Neptun, Florentin Pera.

Soare: „Am pregătit câteva surprize”

„Victoria clară cu Ploieştiul ne-a readus moralul şi ne-a demonstrat că se poate. Urmează un meci foarte important, sunt sigură că adversarele au toate informaţiile despre noi şi-şi vor lua toate măsurile să ne contracareze. Am discutat cu fetele, le-am trezit la realitate, am pregătit câteva surprize şi sperăm să câştigăm. În opinia mea, poarta şi apărarea vor fi decisive în stabilirea învingătoarei”, a precizat antrenoarea de la Oţelul, Alexandrina Soare (foto).  

Meciul de miercuri este programat să înceapă la ora 14.00. Federaţia Română de Handbal a delegat un cuplu de arbitri gorjeni, format din Adrian Eremia şi Anton Drăgănescu.

Tot miercuri, în cadrul etapei a X-a, se vor mai disputa partidele: SCM Craiova – CSM Bacău, HC Zalău – Corona Braşov (ora 17.00, Digi Sport 2 TV), Dunărea Brăila – CSM Bucureşti, HCM Baia Mare – „U” Jolidon Cluj, CSM Ploieşti – HCM Roman şi CSM Cetate Deva – Oltchim Rm. Vâlcea (ora 19.00, Digi Sport 2 TV).

Citit 971 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2012 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.