Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, are două echipe!
Foto: Sorin Pană

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, are două echipe!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Capturile iernii, Didi şi Stromajer, plus revenirea lui Sipovici, dar, în primul rând, păstrarea lui Antal, Iorga şi Sîrghi îi oferă tehnicianului campioanei şansa de a ataca de pe alte poziţii sezonul de primăvară * Cu mijlocaşul central care ar urma să vină direct în cantonamentul din Cipru, Oţelul ar putea afişa două formule distincte, la fel de valoroase 

De la veştile care dădeau drept sigură „dezintegrarea” Oţelului în această iarnă şi până la întărirea cu adevărat a trupei pregătite de Dorinel Munteanu n-a trecut nici măcar o lună. Antal, Iorga şi Sîrghi au dat cu pixul pe noile contracte, ofertele pentru Râpă, Ilie şi Sălăgeanu au existat doar în presă, Sipovici a fost „repatriat” de la Petrolul, iar Didi a devenit „oţelar” cu acte în regulă. Stromajer va face la fel şi mai este „pe ţeavă” un mijlocaş central cu destulă experienţă, dacă este să ne luăm după oficialii clubului dunărean. Aşadar, faţă de alte pauze competiţionale, când se miza exclusiv pe tineri fără faţă comercială, de prin ligile inferioare, campioana României chiar a făcut câteva mutări inspirate. Prin urmare, declaraţiile Neamţului, că titlul nu este încă jucat şi că se poate cuceri şi Cupa României, încep să aibă sens. „Îmi laud mereu jucătorii, pentru că ţin la ei, dar pregătirea din Poiană chiar a fost grozavă. A fost exact ce ne trebuia, iar în Cipru şi Spania ne vom axa doar pe meciuri de pregătire”, afirmă fostul internaţional de pe banca roş-alb-albaştrilor. Aruncând un ochi pe lotul gălăţenilor, descoperim două formule distincte, apropiate valoric, chestiune care va plasa Galaţiul în lupta pentru supremaţie şi în sezonul 2011-2012.

Miercuri, plecarea în Insula Afroditei

Trupa lui Dorinel va pleca miercuri în Cipru pentru un cantonament de unsprezece zile în Larnaca, staţiune în care s-a pregătit şi anul trecut pentru câştigarea campionatului. „Oţelarii” vor susţine în Insula Afroditei patru jocuri amicale, primul fiind programat pe 26 ianuarie, cu FK Volga, echipă la care este legitimat Janos Szekely, fost component al formaţiei de la Dunăre.

Pe cine alegi, Dorinele?


Formaţia A: Grahovac – Râpă, Sîrghi, Costin, Sălăgeanu – Viglianti, Filip, Giurgiu – Antal, Pena (Punosevac), Stromajer.

Formaţia B: Brăneţ – Cojoc, Benga (Sipovici), Perendija, Ilie (Ljubinkovici) – Neagu, (mijlocaş central încă necunoscut), Paraschiv – Iorga, Didi, Buş. 


În ecuaţia lui Dorinel Munteanu pentru returul Ligii I şi pentru Cupa României, ar putea intra şi Haskici, atacant bosniac aflat în probe, dar mai ales Vali Munteanu, extrema de la FCM Dunărea care va merge şi în Cipru şi Spania cu „oţelarii” pentru a-şi dovedi calităţile. Mai junii Chebac jr. şi Butoi sunt bine văzuţi de Neamţ, şi ei având şanse de a prinde stagiile de peste hotare.

 

Citit 2053 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2012 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.