Ousmane Gueye, legitimat de Oţelul

Ousmane Gueye, legitimat de Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul general al FC Oţelul, Marius stan, a confirmat astăzi legitimarea atacantului senegalez Ousmane Gueye (17 ani),care se va antrena şi va juca, deocamdată, la Oţelul II. „Are 17 ani şi nişte calităţi admirabile. Este al nostru şi se va pregăti cu echipa a doua”, susţine conducătorul roş-alb-albaştrilor.

Ousmane este fratele mult mai cunoscutului Mansour Gueye de la Poli Timişoara şi s-a aflat zilele trecute în probe la Farul, reuşind să-l impresionase pe noul antrenor al echipei din Constanţa, gălăţeanul Viorel Tănase. "Eu aş fi vrut să-l transferăm, dar iată că a ajuns la Oţelul. Promite mult, are calităţi, la mine a dat trei goluri în două meciuri amicale", ne-a declarat Virel Tănase.

Altfel, deşi Marius Stan a afirmat că Oţelul şi-a încheiat campania de achiziţii din această iarnă, totuşi este de aşteptat să vină un al treilea portar, deoarece tehnicianul campioanei are numai doi la dispoziţie după întoarcerea lui Milos Buchta la Gaz Metan Mediaş. De asemenea, în turneul din Spania, care va începe săptămâna viitoare, ar putea sosi la probe un atacant african.

Citit 4500 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2012 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.