Dorinel trage semnalul de alarmă
Foto: Foto: Sorin Pană

Dorinel trage semnalul de alarmă
Antrenorul Oţelului ştie că noua formaţie din Chiajna poate fi un adversar greu de trecut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia Galaţiului va debuta în weekendul 2-4 martie pe terenul Concordiei Chiajna, echipa cu cele mai multe schimbări de lot din această iarnă * „Să fim atenţi, e imprevizibilă!”, şi-a avertizat Neamţul propria tabără *


 

Vă mai aduceţi aminte de Oţelul din primăvara lui 2006? Aducea 18 jucători, antrenor nou şi spulbera trei sferturi de Liga I pentru o spectaculoasă evitare a retrogradării. Câteva puncte dacă ar mai fi obţinut, s-ar fi putut bate la cupele europene. Episodul s-ar putea repeta în 2012, cu Concordia Chiajna, grupare antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Modesta formaţie ilfoveană a achiziţionat 17 oameni noi pentru a ieşi din zona fierbinte a clasamentului, iar în jocurile de pregătire a rupt norii: şase victorii, două rezultate de egalitate şi doar un eşec! Printre victime: Steaua, ŢSKA Sofia şi Tom Tomsk. Primul adversar al roş-alb-albaştrilor din acest an a înscris în cele nouă meciuri de pregătire 31 de goluri, motiv de îngrijorare pentru Dorinel Munteanu.

„Am zis-o de mai multe ori, nu mă tem de nimeni, dar trebuie să avem grijă. Chiajna ne-a luat punct în tur, pe teren propriu, iar acum, şi cu jucătorii noi, ne poate pune probleme. Trebuie să fim foarte atenţi, adversarul este imprevizibil!”, susţine fostul internaţional de pe banca dunăreană, el începând deja să discute cu elevii săi despre ce va urma în retur.

Citit 1644 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2012 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.