Meci cu miză uriaşă - Vrem sprint spre podium!
Foto: Foto: Sorin Pană

Meci cu miză uriaşă - Vrem sprint spre podium!
În tur, Steaua s-a impus cu un gol marcat în prelungiri, după ce egalase dintr-un penalti acordat eronat de arbitrul Tudor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oţelul joacă cu Steaua în această seară, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a 26-a din Liga I * Roş-alb-albaştrii au şansa ca printr-o victorie să se apropie la un singur punct de adversara din această seară *

„Vreau să obţinem a treia victorie consecutivă, avem nevoie de asta pentru a intra în cărţi, să ne apropiem de podium”, spune antrenorul Dorinel Munteanu înaintea unei confruntări extrem de importante pentru echipa sa. Nici nu este nevoie de prea multe calcule pentru a vedea cât de mult ar însemna pentru Oţelul câştigarea meciului cu Steaua. Dincolo de faptul că fanii gălăţeni nu-şi doresc o victorie cu mai multă ardoare ca atunci când este vorba de a fi obţinută în faţa steliştilor, iar obţinerea acesteia i-ar face să uite tot ce a fost greşit în acest campionat, cele trei puncte ar putea cântări enorm la final în încercarea de a se obţine o clasare pe un loc de Europa League. Ba chiar ar putea da liber unor vise mult mai măreţe!

Antrenorul Dorinel Munteanu a mai spus că îşi doreşte ca echipa sa joace cu inima, să pună pasiune totală în acest meci. „Băieţii trebuie să înţeleagă că trebuie să investească foarte mult în acest meci, atât din punct de vedere fizic cât şi sufleteşte. Cele două victorii la rând din ultimele meciuri nu înseamnă nimic fără un rezultat bun în acest meci. Nu este loc de altceva decât concentrare şi dăruire” a spus „Munti”.

Antrenorul Oţelului are aproape tot lotul de jucători la dispoziţie pentru marea confruntare din seara Învierii, singurele absenţe fiind cele ale lui Ljubinkovic – accidentat şi Silviu Ilie – suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

De partea cealaltă, cea mai importantă absenţă din tabăra stelistă este cea a fundaşului central Geraldo, probleme medicale acuzând după antrenamentul de joi şi cel care era favorit pentru a-l înlocui, bulgarul Iliev. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că ar fi foarte mulţumit şi numai cu un rezultat de egalitate în acest joc. "Ar fi bun un egal, pentru că ne-am păstra distanţa faţă de Oţelul şi ne-am securiza participarea în Europa League”, a spus Stoica.

Suporterii, chemaţi la stadion cu o oră mai devreme

Măsurile de securitate dispuse cu ocazia acestei partide sunt deosebite. Peste 150 de militari de la Jandarmeria Galaţi, care va primit întăriri  şi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi de  la Bacău, vor asigura ordinea publică în vecinătatea arenei sportive, tot ei luând să măsurile de siguranţă la accesul spectatorilor pe stadion, începând cu ora 18.00.

„Recomandarea Jandarmeriei Galaţi este ca spectatorii să vină la stadionul Oţelul cu cel puţin o oră mai devreme de începerea partidei, pentru a evita aglomerările de la porţile de acces şi întârzierea intrării suporterilor în arena sportivă”, atrage atenţia cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Citit 1682 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2012 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.